S21 FE parmak izi okuyucu değiştirilirse çalışır mı?

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
S21 FE cihazı parmak izi okuyucusu iPhone gibi anakarta entegre mi çalışıyor, değiştirirsem çalışır mı?
S21'de ultrasonik okuyucu varmış. Bunda düz parmağın resmini çeken okuyucu varmış.

S21 FE cihazı parmak izi okuyucusu iPhone gibi anakarta entegre mi çalışıyor, değiştirirsem çalışır mı?
S21'de ultrasonik okuyucu varmış. Bunda düz parmağın resmini çeken okuyucu varmış.

Çalışır. Bataryayı söküp yapmayı unutma. İlk açtığında çalışmayabilir. Alt bordun üstündeki kafesi kapatıp dene. Orijinal çıkma bulamazsan çok sıkıntı yaşatır.

Çalışır. Bataryayı söküp yapmayı unutma. İlk açtığında çalışmayabilir. Alt bordun üstündeki kafesi kapatıp dene. Orijinal çıkma bulamazsan çok sıkıntı yaşatır.
Kalibre edilmesi gerekiyor ve parmak izi yanıt vermiyor diye iki tane hata veriyor iz eklemeye çalıştığımda. #0# dediğimde fail veriyor ve versiyon yazmıyor. Sebebi ekran koruyucu camdan olabilir mi? Parmak izini çıkarıp taktım ama yine de hata verdi

Kalibre edilmesi gerekiyor ve parmak izi yanıt vermiyor diye iki tane hata veriyor iz eklemeye çalıştığımda. #0# dediğimde fail veriyor ve versiyon yazmıyor. Sebebi ekran koruyucu camdan olabilir mi? Parmak izini çıkarıp taktım ama yine de hata verdi.

Onu ekran koruyucu yapmaz. Taktığın arızalı olabilir. Ben onu hiç yaşamadım çıkmadan aktardığım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı