S21 FE şarj çabuk bitiyor

Bu arada ısınma sorunu ilk 1 hafta oluyor ardından düzeliyor. Cihaz kendini 1 hafta boyunca optimize ediyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın

İşlemcisini yüke bindirirseniz ve ısınırsa bayağı bir performans kaybı yaşanıyor. Oyun oynarken bu durum çok gıcığıma gidiyor.

Bu arada ısınma sorunu ilk 1 hafta oluyor ardından düzeliyor. Cihaz kendini 1 hafta boyunca optimize ediyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim.

İşlemcisini yüke bindirirseniz ve ısınırsa bayağı bir performans kaybı yaşanıyor. Oyun oynarken bu durum çok gıcığıma gidiyor.

Yanlış anlamayın ama telefon da oyun oynamak bana mantıklı gelmiyor. O yüzden o açıdan içim rahat oyun oynamıyorum çünkü.

Hocam bende 3 gündür s21 kullanıyorum, ekran kapalı halde çok şarj yiyor. Sizde de ilk başlarda böyle oluyor muydu
Bir S serisi ekran kapalıyken %4-%5 şarj yiyor hatta ekran kapalı süre uzunsa daha da artıyor şarj yemesi çünkü S serisi diyorlar.
Benim S20 FE Snapdragon da öyle geceleri %5-%6 tükeniyor.

Bir S serisi ekran kapalıyken %4-%5 şarj yiyor hatta ekran kapalı süre uzunsa daha da artıyor şarj yemesi çünkü S serisi diyorlar.
Benim S20 FE Snapdragon da öyle geceleri %5-%6 tükeniyor.
Hocam benimkimde sıkıntı var o zaman. 4 5 saat kapalı kaldı %16 şarj tüketmiş.

S21 FE bende de var dün aldım ve evet şarj çok çabuk gidiyor, ilk 1-2 hafta telefonun bataryaya uyum sağlaması için şarjın çabuk bittiği sonra ise duzeldigini söylüyor kullananlar.

Aga 4500 mAh bataryanın 10 saat dayanması iyi değil mi? Benim telefonumda 6000 mAh batarya var 9 saati zor görüyor, alalı daha 1 sene anca oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…