S21 FE şarjda dokunmatikte sorunlar oluyor

Merfrak

Decipat
Katılım
22 Şubat 2024
Mesajlar
1.480
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
S21 FE cihazımı 2 aydır aynı şarj aletiyle kullanıyorum. Bugün şarja takmadan önce sıkıntısız kullandım şarja taktığım zaman dokunmatikte sorun olmaya başladı. Bastığım harflere birkaç kez basmaya başladı, basıyorum algılamıyor, kafayı yiyor. 2 aydır aynı telefon aynı şarj aleti. Ne oldu da birden böyle bir sorunla karşılaştım bilmiyorum.

İnternette ya yazılımsal, virüs falan, ya ekranda bulaşmış bir şey olduğu ya da çakma şarj aletinden kaynaklandığı yazıyordu. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Şarj olurken kurulum yapacaktım ama sorun hala devam ettiğini fark ettim. Tek sıkıntı şarj aleti gibi geliyor, ama aylardır hiç bükme darbe falan almadı ne değişti de sorun oldu. Başka bir sıkıntı olabilir mi bu sorunu yaşayan var mı?

Bu arada aynı şarj aletiyle farklı telefonu takıyorum sorun olmuyor. Farklı şarj aletiyle S21 feyi takıyorum yine sorun olmuyor. Niye ikisi birbirine sorun çıkarıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı