S21 FE şarjı çok çabuk bitiyor

Hocam dün 6 saat 36dk açık kalmış ekran ama %20 şarj etmişim

120Hz açıksa kapatın. İşleme hızını optimizeye çekin.

S21 FE, Exynos yüzünden batarya optimizasyonu ve sıcaklık değerleri kötü.

120Hz açıksa kapatın. İşleme hızını optimizeye çekin.

S21 FE, Exynos yüzünden batarya optimizasyonu ve sıcaklık değerleri kötü.

Bataryalar 2 hafta sonra optimize olur ve yaklaşık 5.5 saat civarı ekran süresi almanız gerekiyor.
2 hafta sonra da bu değerlere ulaşmazsaniz iade edebilirsiniz.

Hocam sizce bu değerler normal mi benim de parlaklık her zaman düşük güç tasarrufu hep açık ve telefon kapalıyken bile pil gidiyor su gibi akıyor anlamadım alalı 1 ay oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230823_120720_Device care.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 74
Hocam sizce bu değerler normal mi benim de parlaklık her zaman düşük güç tasarrufu hep açık ve telefon kapalıyken bile pil gidiyor su gibi akıyor anlamadım alalı 1 ay oldu.
gösterilen pil değerlerini kriter olarak almıyorum. herkesin kullanımı farklı sonuçlar doğurur. ben pilimi her zaman %85 olarak kısıtlıyorum ve sabit zamanlarda telefonumu sürekli olarak şarjda tutuyorum.
üstte yazımda yazdığım özelliklerde kullanırsanız, pil çok önemli düzeyde artıyor.

İşleme hızını optimizeye nasıl çekeceğim

Sizce bunu kapatmali miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230823_123307_Device care.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu değerler normalmi bilmiyorum ama şarjım çok hızlı bitiyor telefon kapalıyken bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…