S21 FE satıp Redmi Note 13 Pro almak mantıklı mı?

emirhanates7

Femtopat
Daha fazla  
1 yılı aşkın bir süredir S21 FE kullanıyorum. Pil performansının zayıflığından dolayı aldığımımdan beridir 60 Hz'de kullanıyorum. Kamerası benim için önemli değil. Oyun oynamıyorum. Depolama alanım dolmak üzere ve 60 Hz'de kullanmak canımı sıkıyor. Telefonumu satıp sıfır yurt dışı Redmi Note 13 Pro 5G almak sizce mantıklı olur mu? Yurt dışı telefonun ne gibi sorunları vardır? Bir diğer sorum ise Redmi Note 13 Pro ile 5G modeli arasında ki farklar nelerdir? (yurt içi cihazlarda iki katı kadar fark var)

Son düzenleyen: Moderatör:
POCO X6 Pro öneririm.

Dostum aslında pili vs gayet güzel Android 14 ile bozdular bu telefonu şu an aynı cihazı kullanıyorum root ile Android 13 kurdum tam kapasite ekran sürem 1 günü geçiyor sana tavsiyem ocak sonunu bekle Android 15 ile telefonu dene bir süre ona göre değiştir ben bu yüzden bekliyorum 21 FE ile düzelir umuduyla.

POCO X6 Pro öneririm.
Neden

Android 14 ten önce de memnun olduğum söylenemez

Mantıklı değil maalesef hocam. Redmi cihazlarla Samsung'un S cihazlarını karşılaştırmak Tofaş ile Ferrari'yi karşılaştırmak gibidir. Bence elinizdeki telefonla idare edin derim.

Mantıklı değil maalesef hocam. Redmi cihazlarla Samsung'un S cihazlarını karşılaştırmak Tofaş ile Ferrari'yi karşılaştırmak gibidir. Bence elinizdeki telefonla idare edin derim.
Ferrariyi sürekli 60 ta kullanmak zorunda kalırsak bir önemi kalmaz değil mi

Ferrari'yi sürekli 60'ta kullanmak zorunda kalırsak bir önemi kalmaz değil mi

Redmi Note 13 Pro'nun ekranı daha iyi ama Samsung'un işlemcisi daha iyi. Ama şöyle bir şey var Redmi cihazlar her ne kadar diğer telefonlardan daha iyi özellikleri olsa bile alınmaz hem fiyatını hak etmiyorlar hem de yazılımları kötü. Size tavsiyem ya elinizdeki telefonla devam edin ya da 2.el amiral gemisi bir telefon bakın derim ben bir şey diyemem hocam. @GucukBey hocam şu konuya bakabilir misiniz acaba?

Ben de redmilere sıcak bakmıyorum fakat çare yok gibi. Sabah 8 de 70 şarjla çıktım. Müzik dinledim ve internette gezindim. 2.30 saatte 24 e indi şarjım. Ayrıca depolama alanı faktörü de var. Alanım dolmak üzere

Samsung s21 fe kullanıyorum gün içinde yeterli oluyor şarjı , xiomi sarji uzun gitse de bana kalite hissi vermiyor kullanan arkadaşlarımın telefonunu görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…