S21 FE şebeke çekmiyor

Bende de S21 FE var telefonu her gün düşürmekten ve her hafta duvara vurmaktan iletişim filminde temassızlık oluyor en alt kameranın diğer tarafına bastırırken ekranı masaya vurunca film yerine oturuyor bir sonraki düşmeye kadar idare ediyor yani 24 saat :D muhtemelen film'dendir.

@berat3636 telefoncu da filmin soketleri hasar görmüş demişti. Kendim sipariş edip değiştiremez miyim? Daha önce bir telefon söktüm. Bunu da dikkatli sökerim.

@berat3636 telefoncu da filmin soketleri hasar görmüş demişti. Kendim sipariş edip değiştiremez miyim? Daha önce bir telefon söktüm. Bunu da dikkatli sökerim.

Bilgim yok daha önce sadece kapağı açıp uzunca bakarak izledim gözlemledim ama hiç anakart kısmını açmadım anakart kapağının altında kalıyor filmler. YouTube'dan izleyin birkaç video ben yaparım diyorsanız yapın.

Zarar vermeden açmak istiyorsanız arka kapağını iyice ısıtmanız lazım ince bir şeyle filimlerine zarar vermeden sökmeniz gerek ama soketi değiştirmeniz için lehim gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı