D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 11 Temmuz 2023 #1 Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu?
Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu?
Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Donkobus dedi: Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne deliğine?
Donkobus dedi: Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne deliğine?
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Mikrofon deliğine sokmuş olabilirsiniz, sim kart yuvasıyla uğraştığınıza dikkat edin.
Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Xen dedi: Mikrofon deliğine sokmuş olabilirsiniz, sim kart yuvasıyla uğraştığınıza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Bence sim kartının yerini bilmiyor olabilir Donkobus dedi: Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama niye böyle birşey yaptın? Donkobus dedi: Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sonunda telefonunuza karar vermişsiniz hayırlı olsun
Xen dedi: Mikrofon deliğine sokmuş olabilirsiniz, sim kart yuvasıyla uğraştığınıza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Bence sim kartının yerini bilmiyor olabilir Donkobus dedi: Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama niye böyle birşey yaptın? Donkobus dedi: Telefon elime ulaştı ve kutunun içinden çıkan iğneyi telefonun üstündeki delige soktum. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sonunda telefonunuza karar vermişsiniz hayırlı olsun
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 11 Temmuz 2023 #5 O mikrofon bozulmuş mudur? Nasıl anlarım birşey olup olmadığını?
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 11 Temmuz 2023 #6 Donkobus dedi: O mikrofon bozulmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Samsung memberstan tanılama yap.
Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 Donkobus dedi: O mikrofon bozulmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Bozulduğunu zannetmiyorum (tabi ne kadar girdiğine ve oynadığına bağlı) ama ses kaydediciden sesi deneyebilirsiniz
Donkobus dedi: O mikrofon bozulmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Bozulduğunu zannetmiyorum (tabi ne kadar girdiğine ve oynadığına bağlı) ama ses kaydediciden sesi deneyebilirsiniz
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 11 Temmuz 2023 #8 Ahizeyi diyor arkadaş. Eğer telefon konuşması yapıyorsanız ve orası delindiyse sese negatif etkisi olur.
Ahizeyi diyor arkadaş. Eğer telefon konuşması yapıyorsanız ve orası delindiyse sese negatif etkisi olur.
Pentrall Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #9 564300 dedi: Samsung memberstan tanılama yap. Eki Görüntüle 1857419 Genişletmek için tıkla... Samsung telefonların böyle bir özelliği olduğunu daha yeni öğrendim General Mobile kullanıyorumda telefon berbat özelliği desen yok. InternetciMen dedi: Avizeyi diyor arkadaş. Eğer telefon konuşması yapıyorsanız ve orası delindiyse sese negatif etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Avize neresi oluyor tam olarak?
564300 dedi: Samsung memberstan tanılama yap. Eki Görüntüle 1857419 Genişletmek için tıkla... Samsung telefonların böyle bir özelliği olduğunu daha yeni öğrendim General Mobile kullanıyorumda telefon berbat özelliği desen yok. InternetciMen dedi: Avizeyi diyor arkadaş. Eğer telefon konuşması yapıyorsanız ve orası delindiyse sese negatif etkisi olur. Genişletmek için tıkla... Avize neresi oluyor tam olarak?
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 11 Temmuz 2023 #10 Ses kaydedici ile anlaşılmıyor telefonun altından konusunca daha yüksek geliyor. Umarım bozmamışımdır.
Ses kaydedici ile anlaşılmıyor telefonun altından konusunca daha yüksek geliyor. Umarım bozmamışımdır.