S21 FE ve A55

Formu tekrar hortlatıyorum kusuruma bakmayın bende A55 S21 FE 2. Nesil ve S23 FE arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Bende üçü arasında kalmıştım mantık olarak s23fe daha üst ama benim alacağım sırada s23 fe en ucuz 23 bin tl a55 ve s21fe de 17 civarıydı bu yüzden bütçemi aştığı ve çok ekstra bir 6 bin tl farka değmiyeceğini düşündüğüm için s23fe yi eledim. Hem çok fazla oyun oynamadığımdan ve çok yoğun kullanmadığımdan S21fe tercih ettim şu ana kadar bir sorun yaşamadım 3 haftadır kullanıyorum. Şarjı bana yetiyor, oyun vs. akıcı rahat oynatıyor kılıfsız kullandığım sürede çok ısınma durumuyla karşılaşmadım kılıfla zaten çok hissedilmiyor olsada. kamerası da güzel yeterli. Başka spesifik sorun varsa sorabilirsin.

Siz hangi telefonu kullanıyordunuz.

Pardon 21FE yazdığınızı görmemişim kullandığınız telefonda güzel ama arkası benim çok hoşuma gitmedi.

S21 FE almamış olsaydınız sizin tercihiniz ne olurdu?

Son düzenleme:
Vestelin eski bir modeli.
S23FE 1-3K fark olsa tamam da hem bütçem yetmediği için hem de fazladan 6-7 bine değmiyeceğini düşündüğüm için A55 alırdım muhtemelen. Benim kullanım biçimime göre değmez farklı kişide ya da sizin için değebilir belki. Ama yine bu üçlüden başka arasında kaldığım bişey yoktu bi s22 vardı oda boyutu küçük ve bataryası kötü diyordu herkes vazgeçtim. Xiaomi vs. markalara ya da 2. el hiç bakmadım. Tamamen bütçe ve kullanım alanına bağlı üçüde güzel bence

A55 en mantıklısı gibi geldi bana da fazla bir uygulamayı da giriş yapmıyorum Instagram Spotify gibi uygulamaları kullanıyorum zaten S23FE alsam bana yaklaşık 24K denk gelecek adaptör kırılmaz cam vs fazladan bir 6K vermeye gerek yok.

Bu sefer de konuyu ben hortlatiyorum ama, hala S21 FE kullanıyorsanız 2. nesil mi? Performansı nasıl? Gelecek 3-4 yıl kullanacağım ve fikrinizi merak ediyorum. Günde 4-5 saat 2 saat oyun, 3 saatte sosyal medya desem, A55 mi S21 FE mi tercih etmeliyim?

Benim kullandığım 2. nesil snapdragon olan versiyon. MLBB oynuyorum ara sıra gayet akıcı şekilde oynanabiliyor iki modelde de oynanır muhtemelen. Birkaç oyun daha denemiştim hiç sorun yaşamadım performans anlamında. Şarjına gelecek olursak en son oyun oynadığım 2 gün öncesinde 1 saat aralıksız oyun oynayıp 1 saat youtube ve 40 dk chrome da takılmışım yüzde 35-40 arası şarj azalmış. A55 in bataryası daha iyi, ben bunu bilerek aldım s21fe modelini. Memnunum, genel olarak bir sorun yaşamadım özellikle kamerası güzel. Ben genelde 1 saati oyun toplam 2-3 saat kadar kullanınca (90 dan 50 lere iniyor) şarja taktığım için aralıksız ne kadar gider bilmiyorum. Ama batarya ve güncel olması konusunda A55 in daha iyi olduğunu biliyorum onun dışında hemen hemen diğer tüm özelliklerde s21fe 2. nesilin daha önde olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…