S21 FE vs A55

VatanSever06

Decapat
Daha fazla  
S21 FE vs A55 hangisi daha mantıklı?
S21 FE güncelleme desteği ne zaman kesilir?
A55 güncelleme desteği ne zaman kesilir?
Yeni Samsung bir cihaz alacağım.

A55 çok daha güncel bir cihaz. S21 FE 3 hafta kullanıp iade etmiştim model yükselteceğim için ama üzmez. Güncel olanı tercih edin her zaman. Ayrıca S21 FE'nin bataryası daha verimsiz.

S21 FE vs A55 hangisi daha mantıklı?
S21 FE güncelleme desteği ne zaman kesilir?
A55 güncelleme desteği ne zaman kesilir?
Yeni Samsung bir cihaz alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S21 FEnin işlemcisi daha iyi.

S21 FE performans ve kamera olarak daha iyi ve S serisi. Son olarak Android 15i alacak.
A55 ise daha iyi batarya artısına sahip ve Android 19a kadar alacak hatta 20ye geçebilir.
Evet öyle performans ve kamera olarak kesinlike daha üstün fakat çok dengeli bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. A55 bence her yönüyle daha dengeli ve daha uzun vadeli bir cihaz her türlü. Günlük standart bir kullanıysa eğer konu sahibi arkadaş A55 tercih etmeli.

A55 sizce Android 19'da kasar mı?
Akıcılığı gider mi?
Temiz bir kullanımda.
Benim için performansta önemli pilde.
Ama sadece YouTube, WhatsApp gibi uygulamalar kullanırım ve güvenlik güncellemeleri önemli benim için. Uzun süre temel kullanımda hızlı olsun yeter.

S21 FE'ninde işlemcisi muhteşem hoşuma gitti ama bu güçlü işlemciye 4500 mAh koymuşlar üstelik sürüm güncellemesi biraz erken sonlanacak.

Ulan sanki benim arada kalmam için bu iki telefonu çıkarmışlar.

Uzun süre temel kullanımda stabil bir performans istiyorsanız A55 almalısınız. Exynos işlemci var diye gözünüz korkmasın o da güzel bir işlemci A55'deki. Performansı S21 FE'den bir tık daha düşük tabii ama yazdıklarınıza göre A55 sizin için. Ayrıca yanılmıyorsam S21 FE'nin 256 GB'lık bir sürümü yok fakat A55'in var. Dediğim gibi S21 FE'nin verimli bir bataryası yok üzer sizi.

S21 FE batarya ve güncelleme hariç her konuda daha iyi ama bataryası gerçekten çok kötü. A55 almanız daha iyi olur.

A55 Android 19a kadar akıcı kalamaz. 18'de iyice zorlanmaya başlar. Sadece YT ve wp kullanımında A55 iyidir çünkü S21 Fe hem ısınma hem pil hemde güncellik olarak üzecektir.

A55 kullanıcsı olarak yazayım hocam sadece bendemi var yoksa Exynos'ların genel sorunumu bilmiyorum cihaz cidden ısınıyor ama sadece oyun vs oynarken kılıf ile ortalama 44 45 derecede çalışıyor ve el yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…