S21 FE vs iPhone 11

İkisinin de birbirine göre avantajları var ama 120Hz ekran hızı, 5G gibi unsurlar için S21 FE almak bence daha mantıklı. iPhone 11 almadığında tek kaybın sosyal medya video performansı olur.
Katılıyorum.

Şuan s21fe cihazımla yazıyorum mis gibi 120hz akıyor ekran.

İşlemci farkı büyük mü? Bu fark tercih sebebi olur mu? Oyunda gözle görülür fark oluşturur mu? Ve siz olsanız hangisini alırsınız?
Ağır oyunlarda olur. Exynos 2100, yük altında orta segment işlemciye dönüyor çünkü. Ama ben Wild Rift sorunsuz oynayabiliyorum S21 ile.

S21 FE alın.

Yok be hocam o kadar değil gayet iyi çalışıyor bende.
3D Mark 10 dakikalık Wild Life Stress testinde %44 throttle yiyor. Bu S20'deki facia olan Exynos 990'da bile %35.
Islemci yük altına girmediği, zorlanmadigi sürece sorun yok zaten. Zorlaninca sorun başlıyor.

Oyun performansı önemli ise Poco F5 bakacaksın.

S21 FE malum Exynoss var, yük altında performans kaybı oluyor.
iPhone 11 ise gündelik kullanımda elinle hissedeceğin ısı saçıyor, oyun oynamak için almak mantıklı değil.

3 cihaz arasında S21 FE kamera performansı, iPhone 11 video performansı, F5 işlemci performansı olarak öne çıkıyor.

Ağır oyunlarda olur. Exynos 2100, yük altında orta segment işlemciye dönüyor çünkü. Ama ben Wild Rift sorunsuz oynayabiliyorum S21 ile.
Hocam ben de Wild Rift oynayacağım. Ultra grafikte 60 FPS oynatır mı? Kasma, ısınma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…