S21 FE vs POCO F5

Bütçe
18500

Gezertunes

Femtopat
Daha fazla  
2014'ten beri iPhone kullanıcısıyım. Bu süreçte iki farklı telefon kullandım iPhone 5S ve 7 Plus kullandım. Bozulmadikca telefon değiştiremiyorum. Şartlar sebebiyle iPhone alamıyorum. Bu iki model arasında kaldım. Öncelikle beni uzun süre götürmesi önemli. POCO donanım olarak daha iyi gözüküyor fakat beni ne kadar götüreceği konusunda emin olamiyorum. Siz ne önerirsiniz? Özellikle POCO kullanıcılarının tecrübeleri nedir, memnun musunuz?

Hocam POCO F5 alırsanız, kasma sorunları takılma sorunları yaşayacaksınız bundan emin olun MIUI arayüzü sizi kanser eder. S21 FE One UI arayüzü hızlılığı akıcılığı, kişiselleştirilmesi ve pratikliği daha iyi. İşlemci bakımında ve kamera tarafında bir sıkıntı yok. S21 FE'nin tek sıkıntısı batarya 1 günü çıkaramaması.

POCO cihazlar daha çok oyun ve performans odaklı oluyor. Samsung ise gündelik kullanımda çok daha üstün ve iyi cihazlara sahip. Kullanım tercihini ayırırsan cevaba kolay ulaşırsın. S21'in tek kötü yanı bataryası, günde 2 kez dolum yapmak problem değilse al geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı