S21 FE vs POCO F5

Bütçe
18500
Oyun odaklı bir cihaz arıyorsanız Poco F5. Günlük kullanım ön planda olan bir cihaz arıyorsanız Samsung S21 FE. İkinci el düşünürseniz iPhone 12 mini/11 Pro.

Dert edeceğim tek konu pocoda kamera ise sorun olmaz. Fakat stabil bir telefon olması benim için daha önemli. Normal bir kullanıcıyım, oyunda oynuyorum fotoğrafta çekiyorum. İş dolayısıyla gün boyu telefon kullanıyorum. Şarjı 1 günü çıkarması benim için yeterli.

İşte o noktada S21 FE'den fazla bir şey beklememeniz lazım. MIUI, modelden modele çok değişiyor, Xiaomi cihazlarda çok sorun yok iken Redmi ve Poco'larda MIUI'yla ilgili çok şikayet görülüyor. Ama F5'in donanım olarak iyi olduğu bariz. Eğer yazılım tarafında sıfır problem arıyorsanız, uzun yıllar kullanım istiyorsanız pil süresini görmezden gelip S21 FE alabilirsiniz. Ama pil önemliyse başka çareniz yok gibi.

Herkes günlük kullanım için s21 FE diyor ama şarj bir günü çıkartmaz da deniyor. Anlayamadığım kısım nasıl günlük için s21 FE daha iyi oluyor? (Poco vs. daha önce hiç kullanmadım bilmediğim için soruyorum.)

Batarya performansı günlük kullanıcı için günü çıkarır. OneUI arayüzü, kamera-video performansından vs. bahsediliyor.

Hocam, kameradan nasıl bir beklentiniz var? Performans ve batarya konusunda mı daha iyi bir telefon istersin yoksa ağırlıklı mı yoksa kamera ve ekran kalitesi iyi olan bir telefon mu istersin? İkisi de özelde iyi cihazlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…