S21 FE vs Redmi Note 11

Vallahi ben uzun süre Redmi Note 10 kullanıp beğendiğim için S21 FE'ye şüpheyle baktım ama herkes açık ara fark olduğunu söylüyorsa ben S21 FE'ye biraz daha zaman ayırayım, cevaplar için teşekkürler.

Batarya sanki bir tık kötü gibi geldi bana. Yani 25W şarj ediyor sanırım. Bataryadan kaynaklı sorun yaşar mıyım? Telefonu fazla kullanan birisiyim. Hızlı bitiyorsa bile hızlı şarj eder mi? Redmi Note 10 kullanırken çok rahattım hızlı biterdi ama hızlı şarj ederdim. Samsung'da sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleme:
@Lord Rosenzwei yoğun kullanımda S21 FE üzer. Mobil veride 5.30 saat, WIFI'da 6.30 saat ekran süresi veriyor.
Tabii bunlar ortalama değerler, kullanıma göre değişecektir.

Bataryası beni gerçekten üzer gibi görünüyor agalar, siz ne diyorsunuz? Daha iyi bir telefon var mı? 15k max bütçe diyelim. Ben çünkü sık kullanan birisiyim sürekli dışarda olabiliyorum vesaire.

Şöyle düşünün ben Redmi Note 10 kullandım uzun süre ve çokta beğendim. Redmi Note 11 pro alsam bu telefondan özellik bakımından daha üstün olacaktır. S21 FE belki çok daha iyidir ama Redmi Note 11 PRO beni üzmez diye düşünüyorum bir yandan. Nasıl olsa ben redmi note 10 ile bile oyunlar oynadım bir şeyler yaptım beni üzmedi, Redmi Note 11 daha iyidir ve beni üzmez gibi görünüyor. Üstüne batarya olarakta iyi durum da.

Ne diyorsunuz bana akıl verin.

S21 FE al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…