S21 FE vs S22 vs S23

Anladım hocam sağ olun. Bir sorum daha olacak. 2. el iphone 12 mi sıfır S22 mi? Batarya konusu endişelendirmedi değil.
iphone 12 s22 seviyesinde bir cihaz değil ve S22 günü çıkartır, batarya ve ısınma konusunda şikayet edenler genelde ağır ve sürekli oyun oynayan kişiler diye düşünüyorum. Çünkü bende S21 FE'yi almadan önce sürüyle kişi ısınma ve şarj sorunu olduğunu söylüyordu, telefonu aldım ısınmadan eser yok şarjı tam günü rahatlıkla çıkartıyor. S22'nin youtube da ekran test süreleri var 5-6-7-8 saat aralıksız ekran süresi var oyun vesaire oynandığında. Günlük kullanımda günü çıkartır.

S21 FE mi S23 mü alırsınız bilmem ama sakın S22 almayın. Bataryası çok kötü ve telefon en küçük zorlukta bile ısınmaya başlıyor.

Biri alın diyor biri almayın, ne yapacağımı şaşırdım.

S22'den S21 FE'ye düşmeye gerek yok. İkisinin pili de mobil veride berbat, dışarı çıkarken powerbank taşayacaksın. 22 çok daha Premium bir ürün, kamerası da gözle görülür bir şekilde daha iyi ama S23 22.000 TL'yken S22'nin fiyat performans bakımından alınası bir yanı da kalmıyor. Ne yapın ne edin S23'e çıkın, buna değer.

5k verin hocam çıkayım.

H
5k verin hocam çıkayım.
Hocam sizin için yurt dışı cihazlar sıkıntı mı? Eğer ikinci ele girmeyi düşünüyorsanız ikinici el sitesinden sıfır yurt dışı cihaz almayı da düşünebilirsiniz. Oneplus 11 15k civarına başlıyor sarı sitede. İmei’sini basıp gönderiyo çoğu yani kayıt derdi yok. Garantisi olmuyo ama çok daha uyguna alabiliyorsunuz. One plus 11 s23 plus seviyesine yakın bir telefon. Bütçe çıkamam diyorsanız böyle bir yolu seçebilirsiniz. Aksi takdirde bütçe çıkıp s23 almanızı öneririm.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…