S21 FE vs XS Max

ardaozalp74

Hectopat
Daha fazla  
2025 yılına girerken güncel olarak S21 FE kullanıyorum ve artık kamerası ve arayüzü tatmin etmiyor. Sosyal medya fotoğrafları ve arayüzün takılma hissi vermesi çok canımı sıkıyor. SE3 modelini de öneriyorlar fakat en F/P cihaz olarak Apple tarafında XS Max olarak duydum arkadaşım da kullanıyor gayet memnun kamera ve arayüzün S21 feden daha güzel olduğunu düşünüyorum. S21 FE'nin beni tek memnun eden kısmı ekranı ama bu da bu seviye de bir telefonda olması şart. Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe ne kadar ona göre 11'den üstü almak daha mantıklı güncelleme desteği yok diye biliyorum XS Max'in.

Kim diyor almaz. Eski cihaz değmez elinizdeki daha iyi alacaksan S24 FE bak parayı denklestirip.

İnternet'te gördüm hocam aslında yazın çalışıp IP 13 14 almak istiyorum sadece iPhone ekosistemine alışmak ve satarken zarar vermemek istiyorum S21 FE satarken inanılmaz zarar ediyor ve dedigim eksileri gözüme çok batıyor.

One UI 7 ile o takılmalar yavaşlık düzelecek diyorlar ve cihazınıza gelecek. iPhone 11 daha almayacak XS Max hiç almaz. iPhone alacaksan 13 Pro aşağısı telefon alma.

One UI 7 ile o takılmalar yavaşlık düzelecek diyorlar ve cihazınıza gelecek. iPhone 11 daha almayacak XS Max hiç almaz. iPhone alacaksan 13 Pro aşağısı telefon alma.

İdarelik düşünüyordum işte SE 3 ne diyorsunuz.

Kamerası tatmin etmiyor derken nasıl bir kamera bekliyorsunuz? Sistem arayüz takılması One UI özelinde bir durum Ui7 ile çözeceklerini vaat editorlar. S21 FE 2. nesil kullanıyorum batarya haricinde bir şikayetim yok. S21 FE'den XS Max'a geçmek büyük downgrade olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…