S21 FE yerine S23 FE alınır mı?

Esasen S23 FE ile düz S23 fiyat farkı çok fazla değil, az daha para biriktirip yıl sonu S23 almak daha mantıklı

S22 alırdım direkt, yanına da düzgün powerbank. Coğu zaman lazım olmayacak ama şart gibi bazen.
O telefonun boyutu küçük hocam.

Kameradan memnun değilseniz ve S22 ya da S23 FE'ye gecerseniz kayda değer gelişme olur. Doğrudan daha iyi sensor kullanıyorlar.

Konuştuğumuz telefonların hepsi flagship zaten.

24 bekleyeceğim ama hem çok uzun süre var hem o cihaz da 6.1 inç olabilir. Bu telefonu anneme vermeyi düşünüyorum o yüzden sordum. iPhone dışında seçenek kalmadı sanırım.

Şu an telefonlar çok pahalı s23 fe şu anki fiyata değmez. Ben öğrenci indirimiyle 19 bine aldım o yüzden değiyor. Kamerasi cok iyi. Öğrenci olmasaydım s21 fe alırdım ama

Şu an telefonlar çok pahalı s23 fe şu anki fiyata değmez. Ben öğrenci indirimiyle 19 bine aldım o yüzden değiyor. Kamerasi cok iyi. Öğrenci olmasaydım s21 fe alırdım ama
İndirim ara ara oluyor mu acaba ben de alabilirim? Bir de ısınma sorunu vs. var mı cihazda, kamerası nasıl?

İndirim ara ara oluyor mu acaba ben de alabilirim? Bir de ısınma sorunu vs. var mı cihazda, kamerası nasıl?
Isınma sorunu başta vardı şu an yok. Oyun oynamıyorum ama, oynarsam ne olur bilmem. Kamerası şahane. Çok memnun kaldım

Isınma sorunu başta vardı şu an yok. Oyun oynamıyorum ama, oynarsam ne olur bilmem. Kamerası şahane. Çok memnun kaldım
Hocam s23fe almayı düşünüyorum da s22 ile arasında kaldım tasarım olarak beni s22 çok cezbediyor ama karar veremedim

Hocam s23fe almayı düşünüyorum da s22 ile arasında kaldım tasarım olarak beni s22 çok cezbediyor ama karar veremedim
S23 serisinin şekli daha hoşuma gidiyor benim daha klas duruyor. Bir de ekranı küçük ya s22'nin. Fe'ler en olması gereken boyut gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…