S21 FE'den 13T'ye geçilir mi?

Stoch

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
S21 FE 1 yıl oldu kullanmaya başlayalı ve bataryasından memnun değilim. Garanti dahilinde batarya mi değiştireyim yoksa 13T'ye mi geçeyim? Kararsızım. Yurt dışı alacağım. Batarya ve kamera önemli, Samsung kalitesini arar mıyım Xiaomi'ye geçince?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kamerada iPhone üstüne tanımıyorum yurt dışı alacaksanız yüksek modelleri düşünebilirsiniz.

Yenilik istiyorsan S23 serisine geçmenizi tavsiye ederim. Xiaomi'yi nedense sevemiyorum.

Şu anki kullandığınız telefon güzel değiştirmeye gerek yok ama siz bilirsiniz bir de son açtığım konuya bakar mısınız?

iPhone 12 ve Honor 90 nasıl geçilir mi?

Yenilik istiyorsan S23 serisine geçmenizi tavsiye ederim. Xiaomi'yi nedense sevemiyorum.
S23 bütçeyi aşıyor S23 Fe'de babam kullanıyor tasarım pek cazip gelmiyor. Kamera'da ekranda vs de bir farklılık göremedim. Batarya ise sadece biraz daha iyi tek fark benim görebildiğim o. Telefon 21 Fe'nin 2023 versiyonu gibi neredeyse ve fiyat farkı 8 9 bin TL. Bence degmez. Daha farklı bir cihaza geçmek istiyorum.

Şahsen mantıklı bulmuyorum, özellikle Samsung'un yazılım kalitesini çok ararsınız Xiaomi arayüzünde reklam bile çıkıyor ve stabil değil.
Evet bu Xiaomi yazılımı çok düşündürücü fakat Samsung'da 1. Yılımda ufak hantalliklar oluşmaya başladı umarım ilerlemez.

Bütçeyi yazmayı unutmuşum 20-25k maksimum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…