S21 FE'den iPhone 15'e geçilir mi?

Bütçe
50000 max

telefonsal

Yoctopat
Daha fazla  
S21 FE son büyük güncellemesini almış. 3 yıldır da bende kendisi. MacBook ve IPad'im var zaten iPhone 15 fiyat olarak da diğer modellere göre daha uygun geldi ve çok da eski bir telefon sayılmaz ama teknik kısmını pek bilemiyorum ne önerirsiniz alınır mı? Ya da başka önerileriniz var mı?

Ekran dışında bence geçilir.

Apple ekosistemine alışkınsan geçilir onun haricinde S25 daha iyi.

S25+ çok daha iyi olur.

S24 ultra mı s25 mi peki?

Apple ekosistemine alışkınsan geçilir onun haricinde S25 daha iyi.
Ya aslında s24 ultra ile iphone 15 arasında kalmıştım da s24 ultra mı s25 mi sizce?

15 al geç uğraşma S25'le falan.
Valla çoğunluk s25 demiş ama sebebini bilmiyorum

S25+ çok daha iyi olur.
S24 ultra ile kıyaslarsak peki? S25+ biraz pahalı geldi de. S25 de uygunmuş yine

15'ten çok çok iyi bir cihaz S25 çünkü.
Güncellik istiyorsanız S25, premium cihaz istiyorsanız S24U alabilirsiniz. Biraz beklemenizi tavsiye ederim, yakında indirim olabilir.

15 güzel telefon ancak uzun zaman sonra Apple'ın gerçekten bir yenilik getirdiği ilk telefon bence iPhone 17 oldu o yüzden 15 alacağına bir sene sonra 17 alman daha mantıklı olur. Fiyatı düşünce ben de 17 almayı düşünüyorum.

15'ten çok çok iyi bir cihaz S25 çünkü.
Güncellik istiyorsanız S25, premium cihaz istiyorsanız S24U alabilirsiniz. Biraz beklemenizi tavsiye ederim, yakında indirim olabilir.
Yılbaşı zammı gelmez değil mi? Her an her şeye zam gelir korkusuyla yaşıyoruz tabi

17 cidden güzel ama çok pahalı ya. İndirim olur mu bilmiyorum en pahalı olduğu ülke Türkiye olunca biraz şüpheliyim o konuda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…