L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.651 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 21:48 #21 telefonsal dedi: Samsung öneriniz nedir peki? Gerçekten her şey her an degisebiliyor ama tek bildiğimiz Black fridayde bir nebze rahatladığımız Genişletmek için tıkla... Hocam ben küçük telefon sevdiğim için F/P olarak S24 tercih ederdim ama beklentinize göre S24 Ultra, 25 Ultra da alınabilir.
telefonsal dedi: Samsung öneriniz nedir peki? Gerçekten her şey her an degisebiliyor ama tek bildiğimiz Black fridayde bir nebze rahatladığımız Genişletmek için tıkla... Hocam ben küçük telefon sevdiğim için F/P olarak S24 tercih ederdim ama beklentinize göre S24 Ultra, 25 Ultra da alınabilir.
telefonsal Yoctopat Katılım 8 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 22:11 #22 lisra dedi: Hocam ben küçük telefon sevdiğim için F/P olarak S24 tercih ederdim ama beklentinize göre S24 Ultra, 25 Ultra da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
lisra dedi: Hocam ben küçük telefon sevdiğim için F/P olarak S24 tercih ederdim ama beklentinize göre S24 Ultra, 25 Ultra da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim