S21 FE'den S23 FE'ye geçilmeli mi?

Bütçe
21000

Eyübüü

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 Zotac 1660s 520mk anakart ddr4 vengance 8gb ram
Merhaba iyi günler aciliyetten S21 FE almıştım zamanında şimdi ise telefon iyi hoş fakat şarjı pek gitmiyor açıkçası. Alalı 6 ay olacak satıp üstüne az buz ekleyip S23 FE ye geçmek mantıklı mı? Fiyatı yükselir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım (telefonda bir sıkıntı yok 15'e alıcı bulurum gibi düşünüyorum)?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende S23 FE var hiç pişman olmazsın alınca o yüzden alınır.

Telefonda bir sıkıntı yok 15'e alıcı bulurum gibi düşünüyorum)?

S21'in piyasası 10 bin TL. Bu durumda piyasayı bilen birisine 15 bin TL'ye satmanız mümkün değil. S23 FE de pil performansı iyi bir telefon değil, sandığınız gibi pil performansı alamayabilirsin. Bence daha fazla para biriktirin ve daha iyi bir modele yönelin. Sadece 30-60 dakika fazladan pil ömrü için değmez. S23 FE kullanan bir tanıdık var, elinde Power bank ile geziyor. Belli ki pili pek iyi değil.

1. S21 FEden bahsediyoruz
2. telefon sıfır ayarında sadece acil durumlar için kullanıldı
3. daha verimli bir işlemci kullaniyor S23 FE.
4. ana değiştirme amacım pil değil belirttiğim gibi.

1. S21 feden bahsediyoruz.
2. telefon sıfır ayarında sadece acil durumlar için kullanıldı.

Hocam fiyat olarak hiçbir şekilde 15e satamazsınız yani siz sıfır ayarında desenizde yine de karşı taraf 2.el gözü ile bakıyor ürüne.

1. S21 FEden bahsediyoruz
2. telefon sıfır ayarında sadece acil durumlar için kullanıldı
Exynos 2200 ile 2100 arasında kayda değer bir fark yok hocam(%10 kadar bile değil genel olarak). Tavsiyem en az S23 almanız yönünde.

Kesinlikle mantıksız. Almayın başınız ağrır, aldıktan 3 gün sonra iade ettim. Batarya sorunları, dandik arka kamera performansı (karanlıkta) ve ısınma sorunları olan bir cihaz. Düz S22 almanızı tavsiye ediyorum. Önceden açtığım konulara ve mesajlara bakarsanız anlarsınız şuan metrodayım müsait değilim link atamıyorum.

Hocam gece kamerası Ultra serileri dışında faso fiso biraz Samsung'da.

Hocam 1 hafta zaten pil yeni olduğundan hızlı gidiyor sonra optimize ediyor kendini 1 günü rahatlıkla çıkarıyorum. Karanlıkta gece performansı Ultra geniş kamera hariç iyi çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…