S21 güncelleme sonrası Wi-Fi'da yavaşlık

Weapon Case

Megapat
Son gelen 1 Aralık güncellemesinden sonra Wi-Fi'da problem yaşıyorum. Başka sorun yaşayan var mı? Diğer cihazlarda bir problem yok sadece kendi telefonumda bağlantı aşırı yavaş. "internet olmadan bağlı" diye uyarı alıyorum. Wi-Fi'de ünlem işareti çıkıyor. Sayfalar 50 saatte açılıyor tarayıcıdan Twitter'da fotoğraflar falan yüklenmiyor, öyle bir yavaşlık yani.

Hayır son 2-3 gündür yaşamaya başladım.

Zaten güvenlik güncellemesi geleli 1 hafta bile olmadı daha.
Hocam sorunun telefondan kaynaklandığına eminseniz;
Telefonu yeniden başlatın, wi-fi ye bağlanırken DHCP ayarını statik yapın ve sırasıyla
192.168.1.1
192.168.128
24
8.8.8.8
8.8.8.4
değerlerini girin. Ben sorunu farklı marka bir cihazda bu şekilde çözmüştüm.

Galaxy S21 kullanıyorum ve güncellemeyi yaptım, anlık olarak Wi-Fi hızım.
Not: 4 cihaz aynı ağa bağlı.

Hayır son 2-3 gündür yaşamaya başladım.

Zaten güvenlik güncellemesi geleli 1 hafta bile olmadı daha.

Ben de S21 kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım, başka uygulamalarda da böyle mi?

Galaxy S21 kullanıyorum ve güncellemeyi yaptım, anlık olarak Wi-Fi hızım.
Not: 4 cihaz aynı ağa bağlı.

Eki Görüntüle 1648329

Eki Görüntüle 1648330
Eşime s21 fe aldım. Hat çekim düşük. şebeke düşük çekiyor ara ara da komple gidiyor. Acaba hattında mi var sorun dedim benim kartı taktım aynısını yaptı. Görüyorum ki sizin attığınız fotolarda da çekim kalitesi düşük. Bu sorun nasıl çözülür? Sizde de var mı bu sorun?

Benim olduğum yerde hiçbir telefon çekmiyor diyebilirim, haricinde çok iyi bir çekim kalitesi var. S21FE modeli hakkında tam bir tecrübe sahibi olmadığım için bir şey yazamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…