3 344769 Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 165 9 Ocak 2022 #1 GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Bu telefon alınır mı?
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Bu telefon alınır mı?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.602 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #2 Alınır ancak kendi sitesinden öneririm ben. Böyle 3. taraf sitelerde sorun çıkınca uğraştırıyorlar çünkü.
Alınır ancak kendi sitesinden öneririm ben. Böyle 3. taraf sitelerde sorun çıkınca uğraştırıyorlar çünkü.
3 344769 Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 165 9 Ocak 2022 #3 Jaewyn dedi: Alınır ancak kendi sitesinden öneririm ben. Böyle 3. taraf sitelerde sorun çıkınca uğraştırıyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Snapdragon versiyonu ne ara getirdi bunlar? Ben hiç duyuru görmedim.
Jaewyn dedi: Alınır ancak kendi sitesinden öneririm ben. Böyle 3. taraf sitelerde sorun çıkınca uğraştırıyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Snapdragon versiyonu ne ara getirdi bunlar? Ben hiç duyuru görmedim.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 9 Ocak 2022 #4 Jaewyn dedi: Alınır ancak kendi sitesinden öneririm ben. Böyle 3. taraf sitelerde sorun çıkınca uğraştırıyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Samsung Türkiye üzerinde resmi olarak satmıyor Snapdragon S21 serisini. Bu işte bir bit yeniği var, almasını önermiyorum konu sahibinin.
Jaewyn dedi: Alınır ancak kendi sitesinden öneririm ben. Böyle 3. taraf sitelerde sorun çıkınca uğraştırıyorlar çünkü. Genişletmek için tıkla... Samsung Türkiye üzerinde resmi olarak satmıyor Snapdragon S21 serisini. Bu işte bir bit yeniği var, almasını önermiyorum konu sahibinin.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #5 Fiyat biraz şüpheli (düşük) geldi fakat kesinlikle alınabilir bir telefon. 344769 dedi: Snapdragon versiyonu ne ara getirdi bunlar? Ben hiç duyuru görmedim. Genişletmek için tıkla... https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon.html
Fiyat biraz şüpheli (düşük) geldi fakat kesinlikle alınabilir bir telefon. 344769 dedi: Snapdragon versiyonu ne ara getirdi bunlar? Ben hiç duyuru görmedim. Genişletmek için tıkla... https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon.html
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 9 Ocak 2022 #6 344769 dedi: Snapdragon versiyonu ne ara getirdi bunlar? Ben hiç duyuru görmedim. Genişletmek için tıkla... Getirmediler. Avrupa ve Türkiye tarafında sadece Exynos modeller var resmi olarak. Gelse bile ilk olarak GittiGidiyor üzerinde değil kendi sitelerinde ortaya çıkardı satışa.
344769 dedi: Snapdragon versiyonu ne ara getirdi bunlar? Ben hiç duyuru görmedim. Genişletmek için tıkla... Getirmediler. Avrupa ve Türkiye tarafında sadece Exynos modeller var resmi olarak. Gelse bile ilk olarak GittiGidiyor üzerinde değil kendi sitelerinde ortaya çıkardı satışa.
3 344769 Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 165 9 Ocak 2022 #7 iloveichigo dedi: Fiyat biraz şüpheli (düşük) geldi fakat kesinlikle alınabilir bir telefon. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon.html Genişletmek için tıkla... Satıcı Samsung TR gördüysen eğer.
iloveichigo dedi: Fiyat biraz şüpheli (düşük) geldi fakat kesinlikle alınabilir bir telefon. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon.html Genişletmek için tıkla... Satıcı Samsung TR gördüysen eğer.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 9 Ocak 2022 #8 iloveichigo dedi: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon.html Genişletmek için tıkla... Türkiye üzerinde resmi olarak yok hocam Snapdragon sürümleri.
iloveichigo dedi: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s21-ultra-5g-snapdragon.html Genişletmek için tıkla... Türkiye üzerinde resmi olarak yok hocam Snapdragon sürümleri.
3 344769 Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 165 9 Ocak 2022 #9 Elan Morin Tedronai dedi: Getirmediler. Avrupa ve Türkiye tarafında sadece Exynos modeller var resmi olarak. Gelse bile ilk olarak GittiGidiyor üzerinde değil kendi sitelerinde ortaya çıkardı satışa. Genişletmek için tıkla... Satıcı ama samsunun kendisi ve sitede de Snapdragon 888 gözüküyor işlemci. Elan Morin Tedronai dedi: Türkiye üzerinde resmi olarak yok hocam Snapdragon sürümleri. Genişletmek için tıkla... Hocam ama bunlar kendi resmi sitesinde de Snapdragon 888 yazmışlar anlamadım ben olayı satıcı da Samsung GittiGidiyor'da.
Elan Morin Tedronai dedi: Getirmediler. Avrupa ve Türkiye tarafında sadece Exynos modeller var resmi olarak. Gelse bile ilk olarak GittiGidiyor üzerinde değil kendi sitelerinde ortaya çıkardı satışa. Genişletmek için tıkla... Satıcı ama samsunun kendisi ve sitede de Snapdragon 888 gözüküyor işlemci. Elan Morin Tedronai dedi: Türkiye üzerinde resmi olarak yok hocam Snapdragon sürümleri. Genişletmek için tıkla... Hocam ama bunlar kendi resmi sitesinde de Snapdragon 888 yazmışlar anlamadım ben olayı satıcı da Samsung GittiGidiyor'da.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 9 Ocak 2022 #10 @344769 Samsung neden kendi sitesi varken güvensiz ve dolandırılmanın çok olduğu bir platform üzerinde satışını yapsın? Hadi Amazon gibi bir sitede olsa tamam ama neden GittiGidiyor gibi bir site? Ayrıca duyuru falanda olmadı geleceğine dair. Tekrar söylüyorum bu işte bir bit yeniği var. 344769 dedi: Hocam ama bunlar kendi resmi sitesinde de Snapdragon 888 yazmışlar anlamadım ben olayı satıcı da Samsung GittiGidiyor'da. Genişletmek için tıkla... Resmi sitelerinde bu modelin satışı yok? Evet işlemci doğru gözüküyor ama resmi olarak satışı yok ki modelin
@344769 Samsung neden kendi sitesi varken güvensiz ve dolandırılmanın çok olduğu bir platform üzerinde satışını yapsın? Hadi Amazon gibi bir sitede olsa tamam ama neden GittiGidiyor gibi bir site? Ayrıca duyuru falanda olmadı geleceğine dair. Tekrar söylüyorum bu işte bir bit yeniği var. 344769 dedi: Hocam ama bunlar kendi resmi sitesinde de Snapdragon 888 yazmışlar anlamadım ben olayı satıcı da Samsung GittiGidiyor'da. Genişletmek için tıkla... Resmi sitelerinde bu modelin satışı yok? Evet işlemci doğru gözüküyor ama resmi olarak satışı yok ki modelin