S21 Ultra vs S23 vs S24 FE

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Çok fazla lafı uzatmayacağım. S21 Ultra mantıklı geliyor ancak yine de kullanan deneyimleyen kişilerden de duymak istiyorum hangi cihaz nasıldır diye. Önemli olan şey benim için ekran süresi.

Çok fazla lafı uzatmayacağım. S21 Ultra mantıklı geliyor ancak yine de kullanan deneyimleyen kişilerden de duymak istiyorum hangi cihaz nasıldır diye. Önemli olan şey benim için ekran süresi.

S23 daha iyi olur 2028'e kadar güvenlik güncellemesi alacak ve daha ucuz zaten aralarında çok büyük bir fark yok ama size kalmış.

Büyüklüğü sıkıntı değilse S24 FE al derim ama S23 daha kompakt ve işlemci de SD.

Ekran süresi olarak duruma bakıyorum ama güvenlik güncelleştirmeleri olarak hiç düşünmemiştim. Güncelleme desteği kesilen bir cihaz performans açısından sorunlar yaratır mı zamanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…