S21 vs S21 FE

Merhaba. 4 gün sonra tam 1 senem dolacak. Yardımcı olmak isterim.

Telefon gerçekten her şeyiyle harika. Android 13 kullanırken şahsen batarya verimliliği daha yüksekti. Android 14 güncellemesiyle şahsen biraz pil tüketim hızının arttığını düşünüyorum.

120Hz modunda kullandığınızda doğal olarak pil hızlı tükeniyor.

Onun harici hiçbir şikayete konu durum yok. Hızı gerçekten harika. Kamera desek ayrı bir dünya.
Ses kalitesi, ekran kalitesi muazzam.

Peki şu anki kullanımınıza bakacak olursanız günü kurtarıyor mu? Kaç saat ekran süresi veriyor. Kullanımınız içinde oyun var mı yoksa sadece sosyal medya kamera kullanımı falan gibi işlemler mi yapıyorsunuz?

Peki şu anki kullanımınıza bakacak olursanız günü kurtarıyor mu? Kaç saat ekran süresi veriyor. Kullanımınız içinde oyun var mı yoksa sadece sosyal medya kamera kullanımı falan gibi işlemler mi yapıyorsunuz?
Her şey için kullanıyorum diyebilirim. Oyun da var, kamera ve sosyal medya da.

Daha çok kamerayı ağırlıklı olarak kullanıyorum. Performansı gerçekten takdire şayan. (Bu zamana kadar kullandığım cihazlardaki en iyi kamera sistemi bu cihazda.)

Genel olarak şarj kısıtı (Yüzde 80'de durur.) açık ve 120Hz modunda cihazı kullanıyorum. Günde ortalama 2 kere kadar şarja takıyorum. Ortalama 2 şarjla 7 saat ekran süresi alabiliyorum. Tabii bu benim şahsi kullanım çizgim. Diğer kullanıcılar daha fazla süre alıyordur.

Başka sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olurum seve seve.

Her şey için kullanıyorum diyebilirim. Oyun da var, kamera ve sosyal medya da.

Daha çok kamerayı ağırlıklı olarak kullanıyorum. Performansı gerçekten takdire şayan. (Bu zamana kadar kullandığım cihazlardaki en iyi kamera sistemi bu cihazda.)

Genel olarak şarj kısıtı (Yüzde 80'de durur.) Açık ve 120Hz modunda cihazı kullanıyorum. Günde ortalama 2 kere kadar şarja takıyorum. Ortalama 2 şarjla 7 saat ekran süresi alabiliyorum. Tabii bu benim şahsi kullanım çizgim. Diğer kullanıcılar daha fazla süre alıyordur.

Başka sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olurum seve seve.

2 şarjla 7 saat m? Aşırı az değil mi? Ben hiç kamera kullanmam daha çok gider diye düşünüyorum. Forumlarda falan tek şarjda 6 7 saatten bahsediyorlardı. Çok şaşırdım şu an.

2 şarjla 7 saat m? Aşırı az değil mi? Ben hiç kamera kullanmam daha çok gider diye düşünüyorum. Forumlarda falan tek şarjda 6 7 saatten bahsediyorlardı. Çok şaşırdım şu an.
Söylediğim sayı ayarlardan falan bakarak söylediğim bir süre değil açıkçası. Parlaklık da işin için de içinde.

7 biraz az oldu kabul ediyorum. Çünkü dediğim gibi ayarlar üzerinden kontrol ederek söylediğim bir rakam değildi.

Belki de diğer arkadaşlarla aynı süreyi alıyorum ama farkında değilim.

Söylediğim sayı ayarlardan falan bakarak söylediğim bir süre değil açıkçası. Parlaklık da işin için de içinde.

7 biraz az oldu kabul ediyorum. Çünkü dediğim gibi ayarlar üzerinden kontrol ederek söylediğim bir rakam değildi.

Belki de diğer arkadaşlarla aynı süreyi alıyorum ama farkında değilim.

Ayarlardan bakma imkanınız var mı tam şarjdan yana kaç saat ekran süresi vermiş ve şu an şarjınız kaç.

Ayarlardan bakma imkanınız var mı tam şarjdan yana kaç saat ekran süresi vermiş ve şu an şarjınız kaç.
Şu an için durum bu şekilde.

Screenshot_20240622_182301_Device care.jpg

89 şarja 4 saat bile vermemiş. Çok düşük bu değerler. Sanırım farklı bir modele bakacağım. Sırf tasarımı için de işimi görmeyecek bir cihaz almak mantıklı değil. Teşekkür ederim yardımınız için.
Bugün bahçede işlendiğim için fazla kullanmadım. Ortalama 5 6 saati rahatça görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı