Samsung S20 FE var bende de, ekran sorunu çok problem ya. Orijinal servise tamire göndermek lazım yoksa kıytı köşe telefoncular telefonu daha beter ediyor.
Aynısını yaşadım, bazen ekran yeşil falan oluyordu. Redmi Note serisine geç bence, yerden yere düşüyor her yerde ama sapasağlam (bkz: Redmi Note 11S, ama 10 Pro yada 11 Pro alın Helio işlemci kötü.)Ya ben dayanıklı telefon diye düşünüyordum yarım metreden düştü telefonun her şeyi çalışıyor ekran simsiyah pedere ne diyeceğim onu düşünüyorum.
Aynısını yaşadım, bazen ekran yeşil falan oluyordu. Redmi Note serisine geç bence, yerden yere düşüyor her yerde ama sapasağlam (bkz: Redmi Note 11S, ama 10 Pro'ya da 11 Pro alın Helio işlemci kötü.)
O telefondan bir an önce kurtulmanı öneririm, tamir ettirip satmak iyi bir çözüm olur.Bende de ara sıra yeşil oluyor git gel yapıp duruyor of of.
Ekran soketi yerinden oynamış olabilir, söküp taktırmayı deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Aksi takdirde iç ekran değişimi maalesef.
Bende aynı şekil annemden almıştım, çok kötüce olacak ama sanki haberin yokmuş gibi davrananilirsin. "Bakkala gidip geldiğimde böyleydi, şarjı bitti taktım açılmadı." Cart curtBu telefon annemindi bana verildi babam dedi işte bunu kırma diye 2 hafta olmuştu nasıl açıklayayım şimdi çözüm bulmaya çalışıyorum ekranını açıp şifre girmeyi deniyorum işliyor ama titreşim geliyor ama yok simsiyah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.