S21+ yere düşünce ekranı çalışmamaya başladı

ACAR0642

Hectopat
Daha fazla  
Arka cebimden düştü telefon ve ekranı çalışıyordu. Bir 15 dk sonra ekran karardı ve gitti. Aramaya yapıyor, konusuluyor fakat ekran yok. Ara sıra git gel yapıyor. Ne yapacağım?

Samsung S20 FE var bendede, ekran sorunu çok problem ya. Orijinal servise tamire göndermek lazım yoksa kıytı köşe telefoncular telefonu daha beter ediyor.

Samsung S20 FE var bende de, ekran sorunu çok problem ya. Orijinal servise tamire göndermek lazım yoksa kıytı köşe telefoncular telefonu daha beter ediyor.

Ya ben dayanıklı telefon diye düşünüyordum yarım metreden düştü telefonun her şeyi çalışıyor ekran simsiyah pedere ne diyeceğim onu düşünüyorum.

Ya ben dayanıklı telefon diye düşünüyordum yarım metreden düştü telefonun her şeyi çalışıyor ekran simsiyah pedere ne diyeceğim onu düşünüyorum.
Aynısını yaşadım, bazen ekran yeşil falan oluyordu. Redmi Note serisine geç bence, yerden yere düşüyor her yerde ama sapasağlam (bkz: Redmi Note 11S, ama 10 Pro yada 11 Pro alın Helio işlemci kötü.)

Telefonun kronik sorunu olduğunu başka kişilerin de bu sorunu yaşadığını anlatabilirsin.

Telefonun NFC sistemi de çalışmıyor zaten o ayrı sinir bozucu.

Ekran soketi yerinden oynamış olabilir, söküp taktırmayı deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Aksi takdirde iç ekran değişimi maalesef.

Bu telefon annemindi bana verildi babam dedi işte bunu kırma diye 2 hafta olmuştu nasıl açıklayayım şimdi çözüm bulmaya çalışıyorum ekranını açıp şifre girmeyi deniyorum işliyor ama titreşim geliyor ama yok simsiyah.

Bu telefon annemindi bana verildi babam dedi işte bunu kırma diye 2 hafta olmuştu nasıl açıklayayım şimdi çözüm bulmaya çalışıyorum ekranını açıp şifre girmeyi deniyorum işliyor ama titreşim geliyor ama yok simsiyah.
Bende aynı şekil annemden almıştım, çok kötüce olacak ama sanki haberin yokmuş gibi davrananilirsin. "Bakkala gidip geldiğimde böyleydi, şarjı bitti taktım açılmadı." Cart curt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı