S21FE Hard Reset menüsü gelmiyor

hugomne

Picopat
Daha fazla  
Daha doğrusu telefonumu kapatamıyorum şifreyi unuttuğum için. Telefonumu nasıl kapatabilirim?

Telefonun ses kısma ve güç düğmesine basılı tutarak reset atmasını sağla(her Android cihazda mevcut).

Ardından hemen telefonu data aktarım destekli bir kablo ile PC'ye bağla ve hemen ses kısma ile güç düğmesine aynı anda basılı tut. Menü gelecektir.

telefonu kapatamıyorum şifre gerekiyor

telefonu kapatamıyorum şifre gerekiyor
Hocam şifre müdahale edemez bu işleme. Android cihazlarda işletim sistemi çökmesi vb. durumlar sonucu cihaz kilitlendiği sırada cihaza acilen reset atmanızı sağlayan bir yöntem bu. En azından ben böyle biliyorum. Ses kısma ve güç düğmesine basılı tut bir süre sonra cihaz yeniden başlayacak. Basitçe;

1-Cihazın güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tut.

2-Cihazın ekranı gittiği anda hemen kablo ile açık bir windows bilgisayara bağla ve hemen ses kısma ile güç düğmesine aynı anda bas.

3-Recovery moda giriş yapacaktır.

Hocam kablosuz bir şekilde olmaz mı evde o kablodan yok.

Hocam kablosuz bir şekilde olmaz mı evde o kablodan yok.

Samsung cihazlar recovery moda girmek için bilgisayar ile iletişim kurmak ister. Eğer bilgisayar ve bilgisayar ile iletişim kurabilecek bir kablonuz yok ise Samsung cihazınız recovery modu açmayacaktır.

Samsung cihazlar recovery moda girmek için bilgisayar ile iletişim kurmak ister. Eğer bilgisayar ve bilgisayar ile iletişim kurabilecek bir kablonuz yok ise Samsung cihazınız recovery modu açmayacaktır.

Anladım hocam teşekkür ederim son olarak hangi kablonun gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Anladım hocam teşekkür ederim son olarak hangi kablonun gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Basit bir Type-c kablo. Data iletebilen herhangi bir Type-c kabloya ihtiyacın var, bazıları sadece güç iletmek için oluyor ona dikkat et. Kutusunda "şarj ve data kablosu" gibi yazılar yazar. Ona dikkat et.

Basit bir Type-C kablo. Data iletebilen herhangi bir Type-C kabloya ihtiyacın var, bazıları sadece güç iletmek için oluyor ona dikkat et. Kutusunda "şarj ve data kablosu" gibi yazılar yazar. Ona dikkat et.

Hocam telefonun kutusundan çıkan kablo olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…