S21FE için kılıf ve ekran koruyucu önerisi

elipors

Decapat
Kaliteli uzmeyecek kılıf ve ekran koruyucu önerir misiniz? Mat ekran isteyecektim de görüntü kalitesini düşürüyormuş diye vazgeçtim. Bir de internetten almak mı daha mantıklı yoksa dükkana gidip kendim almak mı?

İnternetten almak daha mantıklı. Ben Spigen'in kılıflarını öneriyorum. Ayrıca S21FE dış tasarımı çok hoş yani kılıfsız kullanmaya uygun. Bir arkadaşım 3 yıldır kılıfsız kullanıyor. Eğer kılıf şartsa internetten iyi bir kılıf almak daha mantıklı. Mağazalarda satılanlarlar orijinal hariç bana aşırı dandik geliyor ve zaten direkt sararma yapıyor örneğin şeffaf kılıflar.

Yok hocam ben zaten

İnternetten almak daha mantıklı. Ben Spigen'in kılıflarını öneriyorum. Ayrıca S21FE dış tasarımı çok hoş yani kılıfsız kullanmaya uygun. Bir arkadaşım 3 yıldır kılıfsız kullanıyor. Eğer kılıf şartsa internetten iyi bir kılıf almak daha mantıklı. Mağazalarda satılanlarlar orijinal hariç bana aşırı dandik geliyor ve zaten direkt sararma yapıyor örneğin şeffaf kılıflar.

Tasarımından gayet memnunum ve sade siyah şık tasarımları beğeniyorum kılıf alma sebebim olası düşme durumunda kasada çizik kırık vs. oluşmaması, internetten Spigen markasının ekran koruyucusunu arattim ancak S21FE modeli için bulamadım. Ayrıca spigen marka kılıf biraz tuzlu gibi 600 tl.

Yok hocam ben zaten.

Tasarımından gayet memnunum ve sade siyah şık tasarımları beğeniyorum kılıf alma sebebim olası düşme durumunda kasada çizik kırık vs. oluşmaması, internetten Spigen markasının ekran koruyucusunu arattim ancak S21FE modeli için bulamadım. Ayrıca Spigen marka kılıf biraz tuzlu gibi 600 TL.

Anlıyorum ama bir defa alıp ömür boyu kullanıyorsunuz ayrıca çizik ve kırık olarak mantıklı bir seçim olacaktır. Benim tavsiyem ben her zaman söylüyorum kılıf ekran koruyucu gibi aksesuarlara gerek yok. Şahsen koruduğunu yasal olarak kanıtlamış olanlar hariç para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Daha geçen merdivenlerden kayarak düşen 14 promaxte hiçbir şey yoktu. Demem o ki yere nasıl düştüğüne bakar istediğiniz kılıfı vs. taksanızda. O yüzden tavsiyem kılıfsız kullanmanız. Boşa para heba etmeyiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı