L Lari Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 64 Çözümler 2 2 Eylül 2023 #11 yzb_soner dedi: S21 FE işlemcisi kalitesiz zaten çoğu kullanıcı dile getirmiş yazıımla alakalı büyük ihtimal 120 Hz de olacağını düsünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı maalesef teşekkürler yine de. Tekin Alakuş dedi: Ben de aynı telefonu kullanıyorum ama hiç böyle bir şey olmadı. Önerebileceğim tek şey hard reset atmanız. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyecegim en kısa zamanda teşekkür ederim.
yzb_soner dedi: S21 FE işlemcisi kalitesiz zaten çoğu kullanıcı dile getirmiş yazıımla alakalı büyük ihtimal 120 Hz de olacağını düsünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı maalesef teşekkürler yine de. Tekin Alakuş dedi: Ben de aynı telefonu kullanıyorum ama hiç böyle bir şey olmadı. Önerebileceğim tek şey hard reset atmanız. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyecegim en kısa zamanda teşekkür ederim.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 2 Eylül 2023 #12 Lari dedi: Değişen bir şey olmadı maalesef teşekkürler yine de. Bunu deneyecegim en kısa zamanda teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hard resetten önce recovery moda girip wipe cache yapmayı deneyebilr misin?
Lari dedi: Değişen bir şey olmadı maalesef teşekkürler yine de. Bunu deneyecegim en kısa zamanda teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hard resetten önce recovery moda girip wipe cache yapmayı deneyebilr misin?