S21FE ROM değiştirmeye değer mi?

Kuffoa

Decapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar S21FE ROM değiştirmeye değer mi?
6 saate yakın ekran süresi alıyorum.
Bunu 6.30'a yaklaştıracak, Ultra Lite diyebileceğimiz bir ROM varsa geçmeye hazırım. Yoksa normal aldığım gibi kullanmaya devam ediyorum.
Ne dersiniz, yeni cihazda ROM değiştirmeye değer mi?

Bunu 6.30'a yaklaştıracak, Ultra Lite diyebileceğimiz bir ROM varsa geçmeye hazırım. Yoksa normal aldığım gibi kullanmaya devam ediyorum.

Değmez kesinlikle kilidi açmak gerekiyor mu Samsung'da bilmiyorum ama açmak gerekiyorsa düşünmeyin bile bu tür şeyleri garantisi bitmiş giriş-girişin üstünde olan modellere yapmak daha mantıklı güzelim telefona değmez.

Hocam 2 yılı doldurun öyle ROM değiştirin garantisini kaybetmeye değmez.

Gerek yok işletim sistemi Samsung bana göre başarılı bir işletim sistemi düzeneği varken bozmaya çalışmayın. Zaten garanti gibi problemler de oluyor gerek yok.

Anladım, memnundum zaten de azıcık pil süresi için garantiye değmez o zaman.
Fazla ısındığı zaman çok çabuk bitiyormuş gibi hissediyorum yoğun kullanımda 4 saat ekran süresi gördüm alev almıştı cihaz.
4500MAH batarya ve Exynos işlemci de cabası 😔

Anladım, memnundum zaten de azıcık pil süresi için garantiye değmez o zaman.
Fazla ısındığı zaman çok çabuk bitiyormuş gibi hissediyorum yoğun kullanımda 4 saat ekran süresi gördüm alev almıştı cihaz.
4500MAH batarya ve Exynos işlemci de cabası 😔

Oynadığın oyunlar ağır grafik içeren oyunlar ise normal. Kaldı ki S21 güzel telefon. S serisi telefonlar genel olarak performans olarak tasarlanır örnek a serisine göre. Eğer elinizi yakacak kadar ısınıyorsa problem var demektir. Telefon için soğutucu aparatlar var tercih edebilirsin oyun oynarken. Normal kullanımda kullanmanı önermem.

Güzel telefon hocam zaten Redmi Note 12'den geçtim çağ atladım gibi oldu keşke 11k Redmi 12'ye harcanmasaydı :/
Oyun konusu da wr oynuyorum ama hani yeni PC alınca stress test yaparsınız ya.
Ben birazcık suyunu çıkardım PUBG oynarken sanırım.
Soğutmaya ihtiyacım olacağını sanmıyorum çünkü cihaz yeni olduğu için 2 heves alayım dedim PUBG yüksek ayarlarda oynamayı da bilmiyorum zaten.
İleride Deji batarya falan bakarım o zaman garanti bittiğinde muhtemelen.

Güzel telefon hocam zaten Redmi Note 12'den geçtim çağ atladım gibi oldu keşke 11k Redmi 12'ye harcanmasaydı :/
Oyun konusu da wr oynuyorum ama hani yeni PC alınca stress test yaparsınız ya.
Ben birazcık suyunu çıkardım PUBG oynarken sanırım.
Soğutmaya ihtiyacım olacağını sanmıyorum çünkü cihaz yeni olduğu için 2 heves alayım dedim PUBG yüksek ayarlarda oynamayı da bilmiyorum zaten.
İleride Deji batarya falan bakarım o zaman garanti bittiğinde muhtemelen.

Hocam bir de birkaç hafta sonra daha iyi optimizyasyon eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı