S21FE vs A54 vs Realme GT2

aliozer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, telefon değiştirmeyi dusunuyorum ve bu 3 cihaz arasında kaldım. S21 FE ye daha yakınım fakat izledigim incelemeler, okuduğum yorumlar olsun çok bir netlik bulamadim genel olarak cihazı begendim fakat pil kısmı şüphe uyandırıyor yarisi pil performansı kötü yarisi fena değil diyor. Realme islemci olarak en iyisi fakat hem tasarımı cok hosuma gitmiyor hem de Android 15 alacağı son buyuk guncelleme olacak, a 54 Android 17, S21 FE Android 16 alacakken Android 15 ile GT2 güncelliğini kaybetmis olacak. A 54 ise fiyat olarak bu iki cihazdan 3000 TL ucuz, guncelleme suresi fazla fakat 2/3 sene sonra Exynos 1380 ilk seneki gibi hizli olmayacaktır, S21 FE ve GT2'ye gore daha cabuk yavaşlayacaktır onu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu cihazlari kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera ve işlemci ne kadar önemli?

Ben olsam S21 fe alirim.

Anladığım kadarıyla bu 3 telefon da kısmen isteklerinin karşılıyor. Bu fiyatlarda bazı şeylerden feragat etmen gerekiyor. İşlemci, uzun ömürlülük, batarya, kamera vs. Bence önceliklerini tam belirleyememişsin.

Evet tam olarak oyle oldu batarya haricinde s21 fe yi begendim fakat inceleme ve yorumlarda netlik yok ya cok kotu ya iyi diyorlar buda cok kararsiz birakiyor beni.

Kamera ve işlemci ne kadar önemli?
Oyun oynmamiyorum , genel olarak youtube twitter instagram spotify kullaniyorum.

@aliozer oyun oynamiyorsaniz GT 2 almak için çok bir sebep yok. Kamerada bazı konularda A54'ten bile zayıf kalıyor çünkü.
S21 FE almanız size uygun olur diye düşünüyorum.

Evet tam olarak oyle oldu batarya haricinde s21 fe yi begendim fakat inceleme ve yorumlarda netlik yok ya cok kotu ya iyi diyorlar buda cok kararsiz birakiyor beni.

Oyun oynmamiyorum , genel olarak youtube twitter instagram spotify kullaniyorum.
Net S21 Fe.

@aliozer oyun oynamiyorsaniz GT 2 almak için çok bir sebep yok. Kamerada bazı konularda A54'e bile zayıf kalıyor çünkü.
S21 FE almanız size uygun olur diye düşünüyorum.

S21 FE'nin bataryası hakkinda bilginiz var mi 6 saat ekran süresi gorebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…