S21FE vs A55 vs S23FE

ByFrkn

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin)
Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım. Oyun oynarım ama oynayacağım oyun Roblox, Minecraft'tır en fazla. Batarya olarak da okula giderken otobüste birkaç şey bakarım. YouTube Shorts bakarım birazcık. Sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar bu telefonlar arasında kaldım. Oyun oynarım ama oynayacağım oyun Roblox, Minecraft'tır en fazla. Batarya olarak da okula giderken otobüste birkaç şey bakarım. YouTube Shorts bakarım birazcık. Sizce hangisini almalıyım?

Ben açıkçası "s" serisi hariç hiçbir modelini almam. S23FE benim tercihim olacaktır. Ama çok da oyunla işim falan yok diyorsanız S21FE de olabilir ki o da güçlü oyun konusunda bence.

A serisi ve s serisi sengment olarak zaten farklılar. A serisi daha düşük segment. S en iyi modelleri. Yani almışken yeni al S23FE iyidir.

Kaç sene kullanırım acaba s23Fe yi ?

Yanlış değilsem 4 sene yazılım desteği veriyorlar. Temiz kullanırsan 5 senesi var gibi. Eğer bütçen S23'e yetiyorsa S23'te alabilirsin.
S23Fe bile bütçeyi aşıyor aslında hocam ama zorlarım gibi.😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı