S21FE vs A55

Nokro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefon bakıyordum bütçe normalde 15 idi daha önce de tavsiye için konu açtım, A35 vardı kafamda ancak biraz arttı bütçe 20'ye kadar çıkmaz ancak 17-18'leri görür. Bu aralıkta başta S22 vardı ancak boyutu küçük elime göre ve bataryası yetersiz diye eledim. S23FE belki zorlanırdı geçen indirimde idi 19'a vardı ancak oda şu an en az 22K oldu. Çok oyun odaklı kullanmayacağım için X6 Pro'yu da eledim. Geriye sadece A55 ve S21FE kaldı. Kullanım amacım günlük klasik Instagram gezinme, banka diğer hizmetler vs. kamerası aşırı önemli değil ama iyi olsun. Hafta içi akşam 5-6 da eve gelirim o saatlere kadar toplasan 1-1.5 saat kullanırım onun dışında akşame evde kullanırım. Bir de oyun oynarım, Mobile Legends ve Supercell'in klasik 1-2 oyununu. Bunlar göz önünde bulundurulursa S21FE mi yoksa A55 mi mantıklı oluyor? Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Çok kamera umurunuzda değilse a55 öneririm pil performansı olarak daha iyi. Harici olarak s21fe işlemci, kamera ve performans olarak a55e göre çok daha güçlü bir cihaz.

S21FE alınabilir.

Çok kamera umurunuzda değilse a55 öneririm pil performansı olarak daha iyi. Harici olarak s21fe işlemci, kamera ve performans olarak a55e göre çok daha güçlü bir cihaz.
Batarya dışında s21fe daha iyi yani. S21fe'nin bataryası ne kadar kötü bir günü çıkartmaz mı yazdığım şekilde kullanılınca, mesela s22 baya kötüydü o 4-5 saat arası ekran süresi veriyordu. S21Fe ne ölçüde ortalama ise bana yeter diğer her özelliği daha iyi sonuçta. A55'in güncelliği ve bataryası dışında çok üstüne bir özelliği yok sanırsam.

Bu fiyatlarda kamera, batarya ve performans olarak az çok a55 ve s21fe benzeri dengeli bir Xiaomi cihaz var mı öneriniz, çok xiaomi yanlısı değilim yazılımından dolay ancak bütçede aralığıda bakmaya zorluyor her seçeneğe.
@Merespiky

Son düzenleme:
S22den daha iyi zaten 1 1.5 saat kullanıcam demişsiniz 1 günü rahat çıkartır. Ondan dolayı s21fe bakabilirsiniz.

A serisi kasmadan ömrü 3.5 yıl falan 2.5 yıl önce alınan A33'ten yazıyorum bu mesajı yazarken kasıyor.
Hocam gün geçtikte cihazlar güçleniyor ama benim telefon s20fe 2.5 yıl oldu kasma vs. şu an yok. Tabii ki bi s serisi etmez ama alınmayacak kadar da kötü değil bütçe meselesi tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…