Simdi saçma karsilastirma birazcık fakat Samsung kullanmak istemiyorum artık. Özellikle S21FE. Premium hissiyatı yaşatmıyor, görunusu guzel degil ve ayrıca on kamerasi güzel degil bana kalirsa. XS veya XS Max ile degistirmek istiyorum. Cidden mantiksiz mi olur?
Kamera olarak S21FE'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu takasta benim düşüncem arayüz evet değişecek, daha sade ve hoş arayüz fakat donanım olarak düşeceksin. XS'i ben de çok severim ama biraz eskidiler. Bütçe ne kadar?
Kamera olarak S21FE'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu takasta benim düşüncem arayüz evet değişecek, daha sade ve hoş arayüz fakat donanım olarak düşeceksin. XS'i ben de çok severim ama biraz eskidiler. Bütçe ne kadar?
Kulagi saçma geliyor evet
Hayatimin tamami Samsung telefonlar ile gecti iOS denemek de istiyorum bir yandan arayuzu cok dikkat cekici ayrica dis gorunusude.
Kamera olarak S21FE'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. bu takasta benim düşüncem arayüz evet değişecek, daha sade ve hoş arayüz fakat donanım olarak düşeceksin. XS'i ben de çok severim ama biraz eskidiler. Bütçe ne kadar?
S21Fe'den bahsediyorsanız doğru olabilir, eski Exynos işlemciler pek verimli ve stabil çalışan işlemciler değiller açıkçası. A12 çipli telefonlar iOS 18'de biraz zorlanıyor bana kalsa. Ömrünün son demlerindeler.