S21FE vs S20 Ultra vs XS Max

Bütçe
12000
@Morteatro
- SD 732G orta ve giriş segment bir işlemci. Exynos 2100 ise amiral gemisi.
- Note 12 Pro kamerasında OIS bile yok.
- MP, kamerada önemli olsaydı iPhone kameraları çöp olurdu.
- Ön kamerada 4K, S21 FE'de var.
- MIUI, bug dolu ve stabil olmayan bir arayüz.
One UI ise Android piyasasında lider.
Daha ister misiniz?

Exynos 2100, Snapdragon 732G'den daha iyi. Kat kat hemde.

Ek olarak kamera MP değeri önemsiz. iPhone 13'te bile 12 MP'di ana kamera.

Hepsini geçtim, One UI gibi Android tarafının lider yazılımı varken MI UI çöpüne para verilmez.

Exynos sıkıntılı bir amiral gemisi, Bu yüzden kırpılmış modellerde kullanılıyor. Kamera konusunda haklısın tartışmam MıUI 14 şuan android tarafında en stabil ve saf androide en yakın arayüz. One UI yatırır tokatlar kaldırır tokatlar hele ki Samsung'un alt sürümlerdeki desteği felaket olduğu bir gerçekken.

Exynos sıkıntılı bir amiral gemisi, Bu yüzden kırpılmış modellerde kullanılıyor.
Tum S21 serisinde Exynos 2100, S22 serisinde Exynos 2200 kullanıldı. S serisi mi kirpilmis?
Kamera konusunda haklısın tartışmam MIUI 14 şuan Android tarafında en stabil ve saf Android'e en yakın arayüz.
En vasat diyecektin herhalde? Neresi stabil acaba?

Tum S21 serisinde Exynos 2100, S22 serisinde Exynos 2200 kullanıldı. S serisi mi kirpilmis?

En vasat diyecektin herhalde? Neresi stabil acaba?

Vay arkadaş xiaomi bile Türkiyeye kırpık model göndermeye başlamış. Telefonun Türkiye Versiyonu farklıymış bunu pas geçiyorum.

Fakat MIUI şuan en stabil ve saf androide en yakın arayüz bunu ben değil google söylüyor. Ayriyeten bunu sana One UI geliştiricisi olarak söylüyorum. Samsung'un politikalarını sabaha kadar tartışabilirim.

Sayılmıyor. Redmi Note 12 Pro'nun özellikleri Redmi Note 10 Pro ile büyük ölçüde aynı. Dediğiniz cihazın 65Watt dışında neredeyse hiçbir artısı yok. Biraz araştırma yapsanız anlarsınız neyin ne olduğunu. Dediğiniz telefonun Samsung'un S serisi ile yarışma ihtimali bile yok. A serisiyle bile zor yarışır.

Yukarıda belirttim dostum, Telefonun Türkiye versiyonu farklıymış. O yüzden benim mesaj düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…