kralkerem
Hectopat
Daha fazla
Telefonum olmadığı için yeni telefon alacağım fakat karar veremedim. S21FE 15k fiyatı var S24 ise 2 katından fazla 32 bin TL'ye satılıyor. Arada S24FE ve A56 var fakat A56 almak yerine 7K daha ucuz ve kamerası daha iyi olan S21FE, S24FE almak yerine de 3-4K cıkıp S24 daha mantıklı geliyor. S21 FE işimi görecek bir cihaz fakat ısınma sorunu dedikleri kadar ciddi bir problem mi bilmiyorum. Kullananlar cevap verirse daha doğru olur S21FE alırsam 3-4 yıl sonra değiştiririm S24 alırsam 7 sene gotururum.
*S21FE'den tek beklentim Instagram'da gezerken, Clash Royale oynarken ısınmaması.
Pil olarak beklentim yok yanımda powerbank tasırım.
Eger bu beklentimi karsılamıyorsa S21FE tercih etmeyecegim.
Benim icin onemli olan şey telefonun on ve arka kamera fotograf performansı.
*A56 17k bandında olsa onu tercih ederdim. S24FE 24K bandında olsa onu tercih ederdim. Nothing Phone çok çirkin Honor 400 çok çirkin
Cevap verirken arada neredeyse asgari ücret kadar olan fiyat farkını da göz önünde bulundurun.
Dediğim gibi 21fe bekletimi karsılıyorsa onu tercih edeceğim.
*S21FE'den tek beklentim Instagram'da gezerken, Clash Royale oynarken ısınmaması.
Pil olarak beklentim yok yanımda powerbank tasırım.
Eger bu beklentimi karsılamıyorsa S21FE tercih etmeyecegim.
Benim icin onemli olan şey telefonun on ve arka kamera fotograf performansı.
*A56 17k bandında olsa onu tercih ederdim. S24FE 24K bandında olsa onu tercih ederdim. Nothing Phone çok çirkin Honor 400 çok çirkin
Cevap verirken arada neredeyse asgari ücret kadar olan fiyat farkını da göz önünde bulundurun.
Dediğim gibi 21fe bekletimi karsılıyorsa onu tercih edeceğim.