S21FE vs S24

kralkerem

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum olmadığı için yeni telefon alacağım fakat karar veremedim. S21FE 15k fiyatı var S24 ise 2 katından fazla 32 bin TL'ye satılıyor. Arada S24FE ve A56 var fakat A56 almak yerine 7K daha ucuz ve kamerası daha iyi olan S21FE, S24FE almak yerine de 3-4K cıkıp S24 daha mantıklı geliyor. S21 FE işimi görecek bir cihaz fakat ısınma sorunu dedikleri kadar ciddi bir problem mi bilmiyorum. Kullananlar cevap verirse daha doğru olur S21FE alırsam 3-4 yıl sonra değiştiririm S24 alırsam 7 sene gotururum.

*S21FE'den tek beklentim Instagram'da gezerken, Clash Royale oynarken ısınmaması.
Pil olarak beklentim yok yanımda powerbank tasırım.

Eger bu beklentimi karsılamıyorsa S21FE tercih etmeyecegim.
Benim icin onemli olan şey telefonun on ve arka kamera fotograf performansı.

*A56 17k bandında olsa onu tercih ederdim. S24FE 24K bandında olsa onu tercih ederdim. Nothing Phone çok çirkin Honor 400 çok çirkin

Cevap verirken arada neredeyse asgari ücret kadar olan fiyat farkını da göz önünde bulundurun.

Dediğim gibi 21fe bekletimi karsılıyorsa onu tercih edeceğim.

Hoca bataryası onemsiz diye yazdim okumuyor musun?
Sorun şu ki telefon hem ısınıp hem birkaç saatte şarjının tamamen bitmesi. Bir tanıdığımda S21 FE vardı instagramda dolaşırken bile ısınıyordu öyle diyeyim. Hitap şekline dikkat edersen sevinirim dostum 😃 .

Sorun şu ki telefon hem ısınıp hem birkaç saatte şarjının tamamen bitmesi. Bir tanıdığımda S21 FE vardı instagramda dolaşırken bile ısınıyordu öyle diyeyim. Hitap şekline dikkat edersen sevinirim dostum 😃 .
Hocam ben aktif olarak kullanıyorum, instagramda falan sorun etmiyor ama cidden saçma yerlerde saçma derece ısınıyor ve sarjı erken bitiyor. Diyeceğim şu ki almayın. (Haricinde güzel ama yinede önermem 2025-2026 için)

S24'ten batarya performansı beklemiyorsanız harika bir cihaz. Samsung'un klasik tek tük yazılımsal hatası dışında sorunu da yok. Oyun oynarken de ısınmıyor saatlerce oynarım ılık durumda devam eder. 8 Gen 2'li tabletim daha çok ısınıyor. Kamera olarak aşırı ısınması var S24'ün sadece.

S21FE ile S24 kıyaslanacak cihazlar değil elbette. Aradaki büyük fiyat farkı her yönde size kendini hissettirecektir. S24 durumunuz varsa hem uzun süre gidecek olmasından hem ısınma sorunu olmamasından (kendim öyle deneyimledim belki durum farklıdır, Clash Royale tarzı ağır olmayan oyunlar oynuyorum.) hem de tasarımsal olarak cazip bir cihaz olmasından tercih etmelisiniz. Güncel cihazda kalın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı