Hiç çıkmıyor hocam bütçe o kadar inanın olsa direkt geçerim zaten. Uzun yıllar götürecek bir cihaz olmasını istiyorum, S24 o kadar da eski bir cihaz degil o yüzden düşünüyorum almayı.Samsung istersen olabilir ama S24+ veya S25 zorlamanı tavsiye ederim.

Genel olarak ilk gözünüze çarpan farklar neydi mesela? Plus olduğu için bataryayı saymıyorum ama hız, performans ve özellikle kamera nasıl A24'de?Geçilir hocam. S22'den güzel upgrade olacaktır. S22'den s24 plus'a geçtim farkı hissettim.
Markaya yabancıyım hocam, yıllardır OneUI kullanıyorum. Nasıldır acaba Honor markası? Türkiye tarafında garanti servisi nasıldır?Daha iyi bir cihaz. S24+'tan da daha iyi.

Honor 400 Pro
Honor 400 Pro DNP-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Markaya yabancıyım hocam, yıllardır One UI kullanıyorum. Nasıldır acaba Honor markası? Türkiye tarafında garanti servisi nasıldır?
Tamamdır teşekkür ederim cevaplarınız için.
Hocalarım selamlar. S24 cihazını biraz araştırdım ve bazı kronik sorunların olduğunu öğrendim. Düşük ekran parlaklığında ekran kumlanması, fazla ısınan batarya ve cok az da olsa bir önceki seri S23 (SD gen 2) ye kıyasla bir tık daha düşük HDR performansı var. Bu yazdığım sorunlar hala devam ediyor mu acaba, kullananlar bilgilendirebilir mi? Bu telefon kafama yattı çünkü ve almayı planlıyorum. Ayrıca önceden S23 FE kullandım ve 3 gün sonra iade etmiştim, Exynos 2200 işlemciliydi ve berbattı. Bu telefonda da Exynos 2400 var. Sizce kaygılanma miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.