S22 128 GB'dan S24 256 GB'a geçilir mi?

Bütçe
35000

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibidir. 33 - 35k gibi bir bütçem olacak 1.5 ay sonra. Sizce geçilir mi? Başka marka düşünmüyorum ama Android tarafında varsa iyi öneri yazabilirsiniz, iPhone önermeyin rica ediyorum.

Samsung istersen olabilir ama S24+ veya S25 zorlamanı tavsiye ederim.
Hiç çıkmıyor hocam bütçe o kadar inanın olsa direkt geçerim zaten. Uzun yıllar götürecek bir cihaz olmasını istiyorum, S24 o kadar da eski bir cihaz degil o yüzden düşünüyorum almayı.

Geçilir hocam. S22'den güzel upgrade olacaktır. S22'den s24 plus'a geçtim farkı hissettim.
Genel olarak ilk gözünüze çarpan farklar neydi mesela? Plus olduğu için bataryayı saymıyorum ama hız, performans ve özellikle kamera nasıl A24'de?

Daha iyi bir cihaz. S24+'tan da daha iyi.

Markaya yabancıyım hocam, yıllardır OneUI kullanıyorum. Nasıldır acaba Honor markası? Türkiye tarafında garanti servisi nasıldır?

Son düzenleme:
Honor 400 Pro bakın derim.

Markaya yabancıyım hocam, yıllardır One UI kullanıyorum. Nasıldır acaba Honor markası? Türkiye tarafında garanti servisi nasıldır?

Yazılım olarak gayet başarılılar. Tek sorunları aksesuar vesaire konusunda bulması kolay değil.

Tamamdır teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hocalarım selamlar. S24 cihazını biraz araştırdım ve bazı kronik sorunların olduğunu öğrendim. Düşük ekran parlaklığında ekran kumlanması, fazla ısınan batarya ve cok az da olsa bir önceki seri S23 (SD gen 2) ye kıyasla bir tık daha düşük HDR performansı var. Bu yazdığım sorunlar hala devam ediyor mu acaba, kullananlar bilgilendirebilir mi? Bu telefon kafama yattı çünkü ve almayı planlıyorum. Ayrıca önceden S23 FE kullandım ve 3 gün sonra iade etmiştim, Exynos 2200 işlemciliydi ve berbattı. Bu telefonda da Exynos 2400 var. Sizce kaygılanma miyim?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hocalarım selamlar. S24 cihazını biraz araştırdım ve bazı kronik sorunların olduğunu öğrendim. Düşük ekran parlaklığında ekran kumlanması, fazla ısınan batarya ve cok az da olsa bir önceki seri S23 (SD gen 2) ye kıyasla bir tık daha düşük HDR performansı var. Bu yazdığım sorunlar hala devam ediyor mu acaba, kullananlar bilgilendirebilir mi? Bu telefon kafama yattı çünkü ve almayı planlıyorum. Ayrıca önceden S23 FE kullandım ve 3 gün sonra iade etmiştim, Exynos 2200 işlemciliydi ve berbattı. Bu telefonda da Exynos 2400 var. Sizce kaygılanma miyim?

Exynos 2400 gayet iyi bir islemci. Kronigide yok cihazin suan ilk uretimlerinde nadiren cikti kumlu ekran sorunu. Exynos 2400'ün ne kadar iyi olduğunu burdan anlayabilirsin:

holy-hell-exynos-2400-4nm-is-better-than-a18-pro-in-gpu-3nm-v0-jr56h4ulniqd1 (1).jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı