Normalde bu civarlarda, şuan 33 olmuş, bilmiyorum belki kılıfında etkisi vardır. Bulunduğum ortam gölge ve küçük. Konteynerde kalıyorum evim depremde hasar aldı. Ev ortamı kadar sıcak değil şuan.Siz biraz soğuk bir yerdesiniz sanırım hocam. Burası 33-34 dereceden aşağı olmadığından telefonu alsan 36 derece zaten.
Kininden nasıl gözün döndüyse hiçbir delili dahi olmayan bir videoya inanıp milyonlar indirmesi olan bir yazılımı kotuluyorsun. GSMArena üzerinden 30 sayfa S21 FE ısınma sorunu kotulemisler, oturup tek tek okuyabilirsin.O programın doğru ölçtüğünü nereden bileceğim? Belki hatalı ölçüyor. YouTube'da cihaz sıcaklığını ölçen özel aygıtlar var. Onunla ölçüp atsa saygı duyardım. Kıytırık bir programla kanıt sundum. Bende bir dünya kanıt sundum.
Ya 8 Gen 1’e sorunsuz diyen yok zaten, onu en cok gomen benim, yuk altinda 13W tuketen SoC mu olurmus? O fiyata gayet de olurmus, o kamera paketi icin gayet de olurmus, o premium hissiyat icin gayet de olurmus? Narin ellerin yanmaz 40-50 dereceden. Kimse de fanboy degil.Sorunlu olan sen ve senin gibi sorunları olan bir cihazı savunanlar. 8 gen 1'in ısınma ve verimlilik konusunda vukuatlı olduğu herkes tarafından kabul görmüşken bu işlemciye sahip cihazı babanızın malı gibi savunuyorsunuz.
Cpu-z programında işlemci sıcaklığını göstermiyor, ayarı varsa yapıp yeni bir test yapayım.@matadoria
Kusura bakmayin, ugrastiriyoruz ama CPU-Z’den de bakabilir misiniz?
Oyle olmasinin mumkunati yok cunku direkt SoC uzerindeki sensorlerden aliyor bilgiyi.
Bende de göstermiyor, yalnız değilsiniz. O yüzden CPU Monitor önerdim.CPU-Z programında işlemci sıcaklığını göstermiyor, ayarı varsa yapıp yeni bir test yapayım.
Iphone 11 17000TL iken ben 11500TL civarına satın aldım bu telefonu HepsiBurada üzerinden. Gen 1 olayını bilerek satın aldım çünkü fiyat makul geldi.Ya 8 Gen 1’e sorunsuz diyen yok zaten, onu en cok gomen benim, yuk altinda 13W tuketen SoC mu olurmus? O fiyata gayet de olurmus, o kamera paketi icin gayet de olurmus, o premium hissiyat icin gayet de olurmus? Narin ellerin yanmaz 40-50 dereceden. Kimse de fanboy degil.
Kininden nasıl gözün döndüyse hiçbir delili dahi olmayan bir videoya inanıp milyonlar indirmesi olan bir yazılımı kotuluyorsun. Gsmarena üzerinden 30 sayfa S21 FE ısınma sorunu kotulemisler, oturup tek tek okuyabilirsin.
Hele ki 8 gen 1 ısınıyor deyip 8 gen 1'den daha yüksek TDP değerine sahip Exynos 2100 oneriyorsun. Artık tartismayacagim.
Attığın testler eski ve hatırlatayım. Şu anda konuştuğumuz unsur kameradaki sıcaklık değerleri. Senin bahsettiğin unsur oyun. Ben oyunda Exynos 2100'ü savunmadım. Oyunda 8 gen 1 Exynos 2100'den daha fazla FPS sunabilir, daha geç throttle yiyebilir. Benim buna itirazım yok. Ben kamera ısı olayından bahsediyorum. Peki diyelim ki ben yanıldım S22 çok abartılı ısınmıyor diyelim. Peki pil rezaletini ne yapacağız? Mobil veride 4 saat ekran süresini nasıl kabullenebiliyorsunuz? Bataryası çöp denilen SE 2 mobil veride S22'den 30dk fazla pil performansı sunuyor. Bataryada SE 2'ye bile diş geçiremeyen bir cihazdan bahsediyoruz.
Ben almadan bir hafta önce arkadaşıma da 9500TL civarına S21 aldırdım. Onunda bir kere şikayeti olmadı. Tek şikayeti kılıf ve aksesuar bulunamaması ve pahalı olması. Bende yıllardır düz S serisi telefon kullanıcısı olarak en büyük şikayetim yine budur. Ne kılıf bulunur ve ekran koruyucu, bulsan pahalıdır. Bu yılda başka bir arkadaşıma S23 aldırdım, iyice bir kurcaladım bu telefon harbi olmuş dedim. Ben S22 modelinden memnun olduğum için geçme gereği duymadım.@matadoria iPhone 11'den çok daha iyi bir cihaz, dogru karar. Ben S21'i 9,5k almıştım. Fiyatları yakındı 11 ile. S21 tercih ettim.