S22 alınır mı?

Reidon

Hectopat
Merhaba IP 12 yurt dışı Irak toplanmış cihazım vardı. Bunu geç fark ettim ve sattım. Şimdi kendime yeni cihaz bakıyorum. S22 çok cazip edici geldi. O fiyatlara IP 11 ve S22 var biraz daha çıkınca S23 FE ama onda Exynos olduğu için kestiremiyorum tam. Bir de çok kenarları siyah barlı gibi geldi. Sizce S22 almak mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
S22'den şikayet eden çok gördüm özellikle ısınma ve batarya konusunda. S23FE deki işlemciye güvenebilirsiniz gayet güçlü bir işlemci eski Exynos'lar yok. En iyisi S23FE alın hocam güzel cihaz.

Şarjını dert etmezseniz alınır. Ben olsam S23 FE alırdım yine de.

Şarj çok önemli kriter değil benim için S22 18k S23 FE 22K aradaki 4kya değer bir farkta göremiyorum.

S22'den şikayet eden çok gördüm özellikle ısınma ve batarya konusunda. S23FE deki işlemciye güvenebilirsiniz gayet güçlü bir işlemci eski Exynos'lar yok. En iyisi S23FE alın hocam güzel cihaz.
Son çıkan güncellemelerle düzelttiklerini okudum bilmiyorum.

Şarj çok önemli kriter değil benim için S22 18k S23 FE 22K aradaki 4kya değer bir farkta göremiyorum.

Hocam aralarında 2K fark var. Birbirlerine yakın cihazlar. İşlemci olarak S22 bir tık önde, batarya konusunda S23FE önde diyebilirim. Bir de daha güncel cihaz S23FE. Güncelliğini ve bataryasını sorun etmiyorsanız S22 alabilirsiniz.

Bazı sorunları dışında hala kaliteli telefon. S23 FE telefona göre daha Premium bir hissiyatı var. Şarjı önemli değilse alınabilir.

S22 sanırım S20-21-22-23-24 serisi arasından en kötüsüydü. Size tavsiyem ya S21 almanız yada S23 FE almanız.

2. el S23 almanı tavsiye ederim bataryası kamerası işlemcisi her konuda S22 ve S23 FEden çok daha iyi.
S23ün daha iyi olduğunu tabikide biliyorum gen 2 çok iyi bir işlemci ama bütçem okadar fazla değil.

S22 sanırım S20-21-22-23-24 serisi arasından en kötüsüydü. Size tavsiyem ya S21 almanız yada S23 FE almanız.
Kötü derken pil ve ısınma dışında nasıl bir sorunu varki?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı