S22 alınır mı?

Bütçe
18000

Batu 31

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi Sosyaller, S22 almaya karar verdim oyun oynamam Spotify, Instagram, Facebook takılırım. S22 şu an 18000 civarı bu fiyatlara kamera ve akıcılık konusunda daha iyisi var mıdır, S22 kullanan varsa batarya ile ilgili bilgi verirse çok güzel olur, teşekkürler.

NOT: Üzerine şu kadar ekle demeyin rica ediyorum S22ye bile ucu ucuna zor yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller, S22 almaya karar verdim oyun oynamam Spotify, Instagram, Facebook takılırım. S22 şu an 18000 civarı bu fiyatlara kamera ve akıcılık konusunda daha iyisi var mıdır, S22 kullanan varsa batarya ile ilgili bilgi verirse çok güzel olur, teşekkürler.

NOT: Üzerine şu kadar ekle demeyin rica ediyorum S22ye bile ucu ucuna zor yetiyor.

Alınır fiyatındaki en güçlülerden(kamera olarak da performans olarak da) ısınma ve ekran süresi gibi bir kusuru var ama sizi çok etkileyeceğini sanmıyorum.

Isınma problemi güncellemelerle sanırım düzeltilmiş büyük oranda, ekran süresi de bana 120hzde 5-5.30 saat gitse yeter, zaten xiaominin 20000 mah powerbanki var en kötü onu atarım çantaya.

@Lightspeed sanırım sizde s22 vardı hala kullanıyor musunuz, ekran süreleri 60hz ve 120hzde kaç saatleri buluyor ?

İyi sosyaller, S22 almaya karar verdim oyun oynamam Spotify, Instagram, Facebook takılırım. S22 şu an 18000 civarı bu fiyatlara kamera ve akıcılık konusunda daha iyisi var mıdır, S22 kullanan varsa batarya ile ilgili bilgi verirse çok güzel olur, teşekkürler.

Not: Üzerine şu kadar ekle demeyin rica ediyorum S22ye bile ucu ucuna zor yetiyor.

Şarj konusunda sıkıntınız yoksa alınır bizzat kendim kullanıyorum 3700 mAh yetiyorsa alabilirsiniz işinizi çok güzel görür.

Ben 120hz kullanıyorum genel olarak günlük kullanımımda günümü çıkarıyor ama her saniye telefon elinizdeyse günü getiremeyebilir.

Şarj konusunda sıkıntınız yoksa alınır bizzat kendim kullanıyorum 3700 mAh yetiyorsa alabilirsiniz işinizi çok güzel görür.

Ekran süresi nasıldır 60Hz ve 120Hz de, gün içinde oyun oynamam sosyal medya Netflix kullanıyorum kaç saat ekran süresi verir acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı