S22 alınır mı?

gorko

Hectopat
Daha fazla  
S22 almayı düşünüyorum normalde bütçem 15kydı fakat güzel bir telefon olduğu için S22'ye karar kıldım. Fakat pili 4-5 saat gidiyormuş ve bu çok çok kısa ayrıca ısınma sorunu varmış. Kılıfsız kullanırım telefonları. Küçük bir telefon aradığım için çok fazla seçeneğim yok. Alınır mı? (küçükten kastım S23 boyutlarında.)

S22 almayı düşünüyorum normalde bütçem 15kydı fakat güzel bir telefon olduğu için S22'ye karar kıldım. Fakat pili 4-5 saat gidiyormuş ve bu çok çok kısa ayrıca ısınma sorunu varmış. Kılıfsız kullanırım telefonları. Küçük bir telefon aradığım için çok fazla seçeneğim yok. Alınır mı? (küçükten kastım S23 boyutlarında.)

Dediğiniz sorunlar haricinde iyi telefon eğer pil süresinin sorun olacağını düşünüyorsanız almayın.

Oyun oynamiyorsaniz sadece sicak calisir. Pilde ise Wi-Fi ve ozellikleri kisarak 6-7 saat alırsınız ama mobil veride 4'e kadar iner. Eger pil suresi sorun ise S21 FE Snapdragon da bakabilirsiniz.

Hocam 4 5 saat gidiyor diyen kimse boş konuşmuş, S22 kullandım kaç defa oyun ve uygulamaları yoğun kullanan biriyim 4 5 saatten fazla gidiyordu bana sen eğerki çok fazla oyun oynamam fazla vakit geçirmem diyosan 7 saat rahat alırsın bir de 120hz takıntın yoksa 60hz de kullan güç tasarrufunda ara sıra 120 ye çekersin

@gorko yurt disi S23 falan bakabilirsiniz belki sari sitede, sonra server kayit yaptirip kullanabilirsiniz. Onun disinda maalesef butcenizde size uygun cihaz yok, S22 alip piline katlanmak zorundasiniz.

Pil ve ısınma konusunda kullanımınıza bağlı ama biraz üzebilir. Onun dışında saçma sapan Çinli markaların f/p telefonlarına bin basar.

Çok fazla oyun oynamam fazla vakit geçirmem diyorsan 7 saat rahat alırsın bir de 120Hz takıntın yoksa 60Hz de kullan güç tasarrufunda ara sıra 120'ye çekersin.
Ayni seyi yazdim zaten, ozelliklerini kisip Wi-Fi'da kullanirsan 7 saat alabilirsin ama mobil veride alamazsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı