S22 alınır mı?

Boyutu evet küçük ama dandik falan da değil, özellikle arkası plastik değil.

Başka bir FE modeliyle karıştırmışım sanırım fakat yine de S22 daha premium duruyor, ve boyut olarak fark var bayağı küçük telefon arıyorum ben.

Başka bir FE modeliyle karıştırmışım sanırım fakat yine de S22 daha premium duruyor, ve boyut olarak fark var bayağı küçük telefon arıyorum ben.

S22'nin küçük olması ve fazla ısınması dışında hiçbir sorunu yok kendim bizzat 4 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

S22'nin küçük olması ve fazla ısınması dışında hiçbir sorunu yok kendim bizzat 4 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Hocam küçük olması bana + zaten küçük telefon istiyorum ben normal gündelik kullanımda bile ısınıyor mu? Kılıf kullanmayacağım çünkü.

Hocam küçük olması bana + zaten küçük telefon istiyorum ben normal gündelik kullanımda bile ısınıyor mu? Kılıf kullanmayacağım çünkü.

Hocam doğru diyorsunuz bazı insanlar için küçül olması bir avanta kusura bakmayın ısınma konusunda arkada 3 4 sekme açınca biraz ısınıyor yani günlük kullanımda pek ısınmaz fakat kılıf kullanmanızı önermem.

Tasarruf modu aktif değil mi?
Hayır ben 120hz kullanırım her zaman
Şuanda S23 var ondada 120hz kullanıyorum hep

Hocam bu kdr yoruma gerek yok git bir teknoloji marketine S22 yi al eline kullan yarım saat hoşuna giderse al

Hayır ben 120hz kullanırım her zaman
Şuanda S23 var ondada 120hz kullanıyorum hep
S22 + oyun + 120Hz ve 4+saat şüpheli. Neden şüpheli 8 gen 1 verimsiz, ısınan bir işlemci + S22 pili küçük ve pil performansını iyi vermesi kulağa şüpheli geliyor.

Kardeşim neyin şüphesi 3 kere S22 kullanmışım aldığım sonuçlar ortada kendi kullandığım verileri söylüyorum S22 alacak kardeşlerime de önerir miyim tabiki öneririm ama aşırı derecede oyun oynayacağım diyen bir insana önermem

Hocam bu kdr yoruma gerek yok git bir teknoloji marketine S22 yi al eline kullan yarım saat hoşuna giderse al
Yok hocam elimde zaten pil sağlığı 100-98 olan bir S21 mevcut. S22 ile pek işim olmaz teklif için teşekkürler. Fakat şu forumda S22 pilini öven bir tek seni görüyorum. Yakınım da, S22 kullanıyor pil kullanım istatistiklerine baktım durum hiç böyle görünmüyor.

Bana bi göstersene S22 nin pilini övdüğüm mesajımı diyorumki Çok oyun oynuyorsan ısınma problemse senin için alma diyorum ben çok oyun oynamıyorum dersen 7 saat seni götürür diyorum alacak arkadaşa kendi kendine kullanmadığım cümleleri burada yansıtma boş muhabbet oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…