S22 alınır mı?

Murat3

Hectopat
Merhaba tasarımı boyutu kamerası falan çok hoşuma gitti tam bana göre telefon ama şarj konusunda çok korkuyorum sizce alınır mı? D&R da 18k.
Not: Ara sıra hafif oyunlar oynarım genelde sosyal medyayı kullanırım.

S22 kullanıyorum dışarıda gerçekten ısınıyor. Navigasyon uygulaması bile uyardı beni. Ama onun dışında bu fiyata 8 gen 1 yok.

Batarya çok önemli bu fiyata kesinlikle S22 alınır.

S23 FE ile arasında daha kompakt bir cihaz olmasından dolayı S22'yi tercih ettim. 3 haftalık deneyimim sürecinde telefon çok iyi olmasına rağmen batarya konusunda sıkıntı yaratabilir. Sıcaklık konusunda ilk kurulum dışında bir sıkıntı çekmedim çünkü oyun oynayan biri değilim. Batarya ise benim için günü ucu ucuna kurtarabilecek düzeyde. Telefonu ''normal'' kullanımın da altında kullanan biri olarak yetersiz bir batarya kapasitesi var.

S21FE almak istiyordum S22'nin şarjının hızlı bittiğini duyunca ama mağazada baktığım zaman çok hoşuma gitmedi. A55 gibi cihazlarda var ama a serisi almak istemiyorum.

Isınması benim için pek problem değil önemli olan şarjın günü kurtarması.

Batarya da sizi üzecektir, günü çıkarması imkansıza yakındır. Günde 2 bile şarja takılabilir yoğun kullanımda bu artabilir.

Normalde okulda olduğum için telefonu çok kullanmıyorum evdede genelde tablet kullanıyorum sadece okula giderken ve dönerken ve hafta sonları dışarıya çıkarsam aktif kullanırım. Yanımda powerbank taşırsam olur mu?

Almayın hocam rezillik onun yerine bekleyin s23 fe alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…