E Exulta11 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Özellikleri benim için uygun gibi ama 2022'de çıktığı için kaç yıl güncelleme alır ve güncelleme almamaya başlarsa ne olabilir?
Özellikleri benim için uygun gibi ama 2022'de çıktığı için kaç yıl güncelleme alır ve güncelleme almamaya başlarsa ne olabilir?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.267 Çözümler 6 10 Ekim 2024 #2 Exulta11 dedi: Özellikleri benim için uygun gibi ama 2022'de çıktığı için kaç yıl güncelleme alır ve güncelleme almamaya başlarsa ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamiyorsaniz ve butun gun telefonda degilseniz alinir.
Exulta11 dedi: Özellikleri benim için uygun gibi ama 2022'de çıktığı için kaç yıl güncelleme alır ve güncelleme almamaya başlarsa ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamiyorsaniz ve butun gun telefonda degilseniz alinir.
Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 10 Ekim 2024 #3 Telefonun Snapdragon modeli olmasına dikkat edip alabilirsiniz. Tek sıkıntısı ısınınca çok ısınması ve bataryası 1 günü çıkarmaz. Onun dışında iyi. Güncelleme almamasına daha çok var.
Telefonun Snapdragon modeli olmasına dikkat edip alabilirsiniz. Tek sıkıntısı ısınınca çok ısınması ve bataryası 1 günü çıkarmaz. Onun dışında iyi. Güncelleme almamasına daha çok var.