S22 değiştirmeye değer mi?

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Şu anlık değiştirmeyi düşünmüyorum, pil haricinde gayet memnunum cihazdan. Piyasa değeri düşmeden elden çıkarılmalı mı sizce? Daha üst modele geçmeye değer mi? S24 FE S24 serisi gibi.

Pil sizi rahatısz etmiyorsa bence gerek yok hala oldukça güçlü bir telefon.

Pil konusunda nadiren beni yarı yolda bırakıyor illallah ettiğim zamanlar da olsa alıştım artık, bunun haricinde memnunum cihazdan performans konusunda üzmedi, kamera da aynı şekilde. S24 serisine geçsem aman aman fark görür müyüm? Piyasa değerinin düşmesi cihazı değerlendirirken sıkıntı çıkartır mı o konuda kararsız kaldım.

Pil konusunda nadiren beni yarı yolda bırakıyor illallah ettiğim zamanlar da olsa alıştım artık, bunun haricinde memnunum cihazdan performans konusunda üzmedi, kamera da aynı şekilde. S24 serisine geçsem aman aman fark görür müyüm? Piyasa değerinin düşmesi cihazı değerlendirirken sıkıntı çıkartır mı o konuda kararsız kaldım.

Pili seni yarı yolda bırakıyor ve alıştım diyorsun. Memnun değilsen değiştir. S24 harika bir seçim olur. Özellikle de pil ömründe fark olacaktır. Kamera ve performansta ise fark etmeyeceğin değişiklikler var. Kağıt üzerinde yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı