OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Nasıl One UI 6 geçerim? Knox sayacı artmasını istemiyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Kasım 2023 #2 OmerRemo dedi: Nasıl One UI 6 geçerim? Knox sayacı artmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Csc değiştirerek mümkün ama önermiyorum.
OmerRemo dedi: Nasıl One UI 6 geçerim? Knox sayacı artmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Csc değiştirerek mümkün ama önermiyorum.
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Csc değiştirerek mümkün ama önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Garantisini mi bozar?
Heribert Yavuz dedi: Csc değiştirerek mümkün ama önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Garantisini mi bozar?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.190 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Kasım 2023 #4 OmerRemo dedi: Garantisini mi bozar? Genişletmek için tıkla... Hayır csc Knox kilidini tetiklemez.
nelv Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 Zaten Kasım sonuna kadar geleceği söyleniyor. Neden acele ediyorsunuz ki?
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 nelv dedi: Zaten kasım sonuna kadar geleceği söyleniyor. Neden acele ediyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Merak ettim gittikçe uzuyor ama SamMobile bugün geleceğini söylüyor.
nelv dedi: Zaten kasım sonuna kadar geleceği söyleniyor. Neden acele ediyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Merak ettim gittikçe uzuyor ama SamMobile bugün geleceğini söylüyor.