S22 hala alınır mı?

Yani S22 alabilecek bütçem var bundan dolayı herhalde S22 seçenekler arasındaki en mantıklı seçenek

Günün büyük birçoğunluğunda okulda oluyorum zaten 3-4 saat civarı oyun oynamak ve gerektiğinde kaliteli fotoğraflar çekebilmek

Uzun süreli oyun oynama konusunda S22 çok performans düşürüyor ama bu fiyatta bu kadar iyi işlemci ve ksmerayı bir arada veren telefon yok.
POCO X6 Pro önermem. Kaliteli fotoğrafın zerresi yok kamerasında.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. S22 alacağım gibi duruyor.
Ben çok memnunum açıkcası hocam, çok uzun süre dışarıda duracağım zaman Ayarlar > Cihaz Bakımı > İşleme Hızı > Optimum olarak ayarlıyorum ve bataryayı en idareli şekilde harcayacak moda sokuyor telefonu ve pili uzatıyor, veya direkt güç tasarrufuna alıp öyle kullanıyorum. Güç tasarrufunun eksisi 60Hz olması fakat 60Hz'de bile donma takılma olmuyor güç tasarrufunda olsa bile. Ama @GucukBey hocamın da dediği gibi bu fiyata böyle işlemci ve kamera veren telefon yok maalesef. Alacaksanız sadece bataryayı düşünün derim ama alışılmayacak durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…