S22 hızlı şarj olmuyor

omre888

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, dün geceye kadar orijinal adaptör ve kabloyla sorunsuz şekilde süper hızlı şarj özelliğini kullandığım S22 cihazım gece cebimdeyken uyumuşum. Üstüne vs yatmış olabilirim sabah kalkıp şarja taktığımda süper hızlı şarj özelliğini kullanmadım. Şarj oluyor ancak süper hızlı şekilde değil. Daha sonra telefonun şarj soketinin olduğu kısma baskı uygulayarak kabloyu taktim ve süper hızlı şarj özelliği çalıştı ancak baskıyı sonlandırdığımda şarj olmayı bıraktı. Sorun nedir ne yapmam gerekir?

Bizde A51 vardı o da bu şekilde oluyor şarja tekrar takıp çıkarınca çözülüyor. Muhtemelen şarj yeri zarar gördüğündendir.

Aynı sorun şuan bu mesajı yazdığım telefonda da var, benim adaptör veya kabloyla alakalı olduğu için sorun etmiyorum, çünkü tak, çıkar yapınca düzeliyor.

Selamlar, dün geceye kadar orijinal adaptör ve kabloyla sorunsuz şekilde süper hızlı şarj özelliğini kullandığım S22 cihazım gece cebimdeyken uyumuşum. Üstüne vs yatmış olabilirim sabah kalkıp şarja taktığımda süper hızlı şarj özelliğini kullanmadım. Şarj oluyor ancak süper hızlı şekilde değil. Daha sonra telefonun şarj soketinin olduğu kısma baskı uygulayarak kabloyu taktim ve süper hızlı şarj özelliği çalıştı ancak baskıyı sonlandırdığımda şarj olmayı bıraktı. Sorun nedir ne yapmam gerekir?
Genelde Type C entegresi zarar görmez, cebinde tüm geceyi geçirdiğinden, cebindeki tozlar, kumaş parçaları v.s şarj girişini tıkıyor, ışık altında iyice kontrol et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı