Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 23 Mayıs 2022 #1 Telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da bulunduğundan parmak izi performansını etkilemeyen bir ekran koruyucu istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Farklı konuları incelediğimde Zore markasını gördüm ve şu ürününü buldum, nasıldır?: Zore Techno Face Galaxy S22 Nano Micro Temperli Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Vatan bilgisayarda 100 TL'ye kesebiliyorlarmış ama kalitesinden emin olamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Telefonda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da bulunduğundan parmak izi performansını etkilemeyen bir ekran koruyucu istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Farklı konuları incelediğimde Zore markasını gördüm ve şu ürününü buldum, nasıldır?: Zore Techno Face Galaxy S22 Nano Micro Temperli Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Vatan bilgisayarda 100 TL'ye kesebiliyorlarmış ama kalitesinden emin olamadım.
Yurkemi Centipat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 Merhaba, S22 için ben de ekran koruyucu arıyorum ne aldınız? Bana da link atabilir misiniz?