S22+ mı alınmalı yoksa S23FE mi?

Öneri için çok teşekkür ederim hocam ama bu da maalesef bütçenin üstünde bu ay sıkışığım. O zaman en yakın teknoloji mağazasına gidip s22+ ıda s23 fe modelinide test edip ona göre karar vereyim. Hocam size som bir sorum var. S23 fe gerçekten çok mu kötü bir model?

Hocam şimdi Samsung mağazasından çıktım. 6.6 inç telefonun büyüklüğünü test ettim ve arada fark yok. İlk mesajımda da aslında bunu sormuştum. S23 fe yi de test ettim kamerası baya okeydi ekranı da rahatsız bile etmedi açıkçası. Bilmiyorum şuan aşırı kafam karıştı ya. S22+ da taş gibi cihaz ama s23 fe de de aklım kaldı açıkçası. Siz olsanız hangisini alırdınız?

Bilmiyorum şu an aşırı kafam karıştı ya. S22+ da taş gibi cihaz ama S23 FE de de aklım kaldı açıkçası. Siz olsanız hangisini alırdınız?

Ben olsam ikinci el bile olsa S23 tercih ederdim iki cihaz arasında dağlar kadar fark var. S23 FE ilerleyen durumlarda sorun yaratır.

Başka forumda S23fe kullanlar başlığında telefonun iki dezavantajı konuşuluyor. 1. Si kalın çerçeveleri yüzünden telefon itici bulunuyor ki gerçekten haklı bir eleştiri. 2. Si evet bataryası. İnsanlar bataryasının günü çıkarması için kırk takla atıyor.

Kendim S23+ kullanıyorum. Bazen yoğun şekilde Genshin impact ve pubg mobile oynıyorum. Hiçbir ısınma problemi yok.
Sizin yerinizde olsam bütçe S23e yetmiyorsa S22+ alırdım. Büyüklüğü sayesinde daha büyük soğutucu bloğa sahip ve dğz versiyona göre daha az ısınıyor. Aynı şekilde kamera ve premium görünüş olarak ta S23fe den çok daha iyi bir cihaz. Ve son olarak büyük bataryası sayesinde günü rahat çıkaracaktır.

Yazılım guncellemesiyle falan sizce düzelebilir mi batarya optimizasyonu? Kafam sizin şu yorumlarinizdan sonra s22+ a daha çok yattı.

Yazılım guncellemesiyle falan sizce düzelebilir mi batarya optimizasyonu? Kafam sizin şu yorumlarinizdan sonra s22+ a daha çok yattı.
Bu arada s21 fe vardı bende 2 gün önce onu iade edip üstüne para koyup bu iki cihazdan birini alacağım.

Ben olsam ikinci el bile olsa S23 tercih ederdim iki cihaz arasında dağlar kadar fark var. S23 FE ilerleyen durumlarda sorun yaratır.
Yorumunuz için sagolun hocam.

Batarya problemi ne yazıkki çıktığından beri aynı. S22+ ta kullanıcılar bataryanın günü rahatça çıkardığını belirtiyorlar.

Bu arada yurt dışında yaşıyorum. Şu anda burada orta segmentte honor 200 pro bomba gibi girdi. Fiyatı neredeyse samsung S23Fe fiyatında. Şuan piyasayı süpürüyor orta segmentte.

Son düzenleme:

Normal bir kullanıcı iseniz yeter. Çok oyun oynuyorsaniz yetmez hocam. Ortalama bir performansı var.

Normal bir kullanıcı iseniz yeter. Çok oyun oynuyorsaniz yetmez hocam. Ortalama bir performansı var.
Bazen 2 - 3el mobile legends atarım hocam onun dışında oyun oynamam. Sosyal medya, dizi film izleme bide kamera için kullanırım telefonu. Zaten şimdi stoklara tekrar baktım s22+ İn sadece exynos 2200 lü modeli stokta kalmış mediamarkt da s23 fe de de aynı işlemci var zaten.

Hocam S23FE tek seçenek gibi duruyor sizin için. Eğer cikabiliyorsaniz S23 vereceğiniz paraya değer kesinlikle. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…