S22 mi S23 FE mi alınmalı?

Makaleler
9
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar, dün şu konuyu açmıştım:

Daha sonrasında bütçe konusunda rahatlık çekmek için biraz daha indireyim deyip S22'yi gözüme kestirdim fakat daha sonra S23 FE'ye de rastladım. Şu an alım aşamasında olduğum için son kez fikir almak istedim.

Günlük kullanım için kullanacağım dediğim gibi, oyun çok nadir oynarım ve gün içinde kullanımım genel olarak yoğun değil. Haliyle batarya süresi yeterli gelecektir diye düşünüyorum fakat kullanicilardan ne kadar süre pil ömrü çıkardığını öğrenebilirsem güzel olur. Benim gönlüm kaliteden dolayı S22'den yana.

S serisi seçmenizin sebebi kamera ve ileride satacak olduğunuzda fiyatının A serisi bir telefona oranla daha az düşmesi mi?

Hocam kendim 2 yıldır S22 kullanıyorum. Telefon gerçekten harika ve memnunum ancak oyun oynamasanız bile pili akıp gidiyor. İşlemcisi Snapdragon gen1 ve güçlü bir işlemci. Buna karşılık da 3700 mh batarya yetmiyor. Batarya harici herhangi bir eksi ile karşılaşmadım telefonda. Ama almışken her zaman bir üstünü almak daha mantıklı.

S serisi seçmenizin sebebi kamera ve ileride satacak olduğunuzda fiyatının A serisi bir telefona oranla daha az düşmesi mi?
Evet, ekstra olarak daha kaliteli diye biliyorum, yanlış mıyım? A serisinde daha iyi modeller bulunuyor mu ki?

Ne kadar pil ömrü alıyorsunuz?

Hocam S22 çok ısınan bir cihaz bir de yaz aylarına giriyoruz, evet S22 daha kaliteli fakat batarya ve ısınma can sıkıcı bir durum benim tercihim S23 FE olurdu.

Hocam S22 çok ısınan bir cihaz bir de yaz aylarına giriyoruz, evet S22 daha kaliteli fakat batarya ve ısınma can sıkıcı bir durum benim tercihim S23 FE olurdu.

Oyun oynamıyorsa ve sadece günlük kullanım içinse ısınma sorununun pek etkileyeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…